Elodia îl "bântuie" pe Cristian Cioacă şi în spatele gratiilor

Publicat: Vineri, 08 Noiembrie 2019 11:56 // Actualizat: Vineri, 08 Noiembrie 2019 11:56 // Sursa: romaniatv.net

Cristian Cioacă are din nou probleme mari şi ar putea rămâne fără puţina avere, din pricina unor creditori care au decis să-i ia una dintre case.

Asociaţia de proprietari care administrează blocul în care a avut cabinetul avocata Elodia Ghinescu i-a pregătit o surpriză de proporţii poliţistului criminal Cristian Cioacă, scrie SPynews.

„Din cauza datoriilor uriaşe acumulate, am deschis al treilea proces din ultimii ani împotriva lui Cristian Cioacă. Întrucât nu cred că avem şanse să recuperăm datoriile, vom solicita executarea silită şi scoaterea la licitaţie a apartamentului. Nu va fi uşor, dat fiind faptul că imobilul este moştenit de la Elodia şi trebuie făcută succesiunea, însă probabi va fi singura şansă să recuperăm banii”, au declarat reprezentanţii asociaţiei de proprietari.

Cazul Elodia: câinele poliţist Toby a rezolvat cazul. Ce greşeală a comis Cioacă

Asasinul Elodiei a fost chemat în judecată de asociaţia de proprietari şi în urmă cu doi ani, din acelaşi motiv. Atunci, judecătorii au decis: „Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta Asociaţia de Proprietari … în contradictoriu cu pârâtul Cioacă Constantin Cristian având ca obiect cerere de valoare redusă. 

Obligă pârâtul la plata sumei de 9610,79 lei cheltuieli de întreţinere şi penalităţi, fond rulment. Executorie”.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cazul Elodia Cristian Cioacă elodia
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
HUFF.RO
Scrisoarea elevului Ștefan către învățătoare a devenit virală pe internet astăzi. Ce i-a cerut elevul învățătoarei a lăsat-o fără cuvinte
Scrisoarea elevului Ștefan către învățătoare a devenit...
HUFF.RO
HUFF.RO
1
EUR
4.8590
RON
22 Sep
noapte 13 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H