Elon Musk anunţă că Twitter-ul va fi pe bani. Care sunt utilizatorii pe care miliardarul îi pune să plătească

Companiile de afaceri și guvernamentale care utilizează Twitter ar putea fi nevoiți să plătească o taxă „simbolică” pentru a rămâne pe platforma de socializare, a declarat șeful Tesla, Elon Musk.

04 mai 2022, 14:04
Elon Musk anunţă că Twitter-ul va fi pe bani. Care sunt utilizatorii pe care miliardarul îi pune să plătească

Anunţul lui Elon Musk vine după ce consiliul de administrație al Twitter a fost de acord cu oferta de preluare de 44 de miliarde de dolari făcută de patronul Tesla. Cu toate acestea, Musk a adăugat că site-ul va fi întotdeauna gratuit pentru „utilizatorii ocazionali”.

Twitter va fi întotdeauna gratuit pentru utilizatorii ocazionali, dar poate un cost mic pentru utilizatorii comerciali/guvernamentali”, a scris Elon Musk.

El declarase anterior că dorește „să facă Twitter mai bun ca niciodată, îmbunătățind produsul cu noi funcții”. „Libertatea de exprimare este piatra de temelie a unei democraţii funcţionale, iar Twitter este piaţa digitală în care sunt dezbătute chestiuni vitale pentru viitorul omenirii. De asemenea, vreau să fac Twitter mai bun ca niciodată, îmbunătăţind produsul cu noi caracteristici, făcând algoritmii open source pentru a creşte încrederea, învingând roboţii de spam şi autentificând toţi oamenii„, spunea Musk, săptămâna trecută.

Citeşte şi Speranța lui Dan Negru, după ce Elon Musk a cumpărat Twitter: „Vrea să elibereze internetul”

Twitter nu a răspuns încă solicitării făcute de BBC de a comenta pe marginea anunţului lui Musk de a introduce serviciul cu plată pentru utilizatorii guvernamentali şi companii.

Citeşte şi Joe Biden, îngrijorat după ce Elon Musk a cumpărat Twitter. Donald Trump ar urma să revină în social media