Elon Musk locuieşte mai modest decât un român cu venituri medii. Casa lui costă doar 50.000 de dolari

Directorul executiv al Tesla, Elon Musk, a dezvăluit că în prezent locuiește într-o casă care costă aproximativ 50.000 de dolari, în Starbase, statul Texas, unde compania sa SpaceX fabrică navele spaţiale.

25 iun. 2021, 19:18
Elon Musk locuieşte mai modest decât un român cu venituri medii. Casa lui costă doar 50.000 de dolari

Pe baza analizei imaginilor casei, se pare că CEO-ul Tesla și SpaceX locuiește într-adevăr într-un complex de locuințe prefabricate, care are doar 400 de metri pătrați. Casa din Starbase a lui Elon Musk din Starbase, Texas este o casă Boxabl, o casă pliabilă, prefabricată, concepută pentru instalări rapide și accesibilitate maximă. O unitate de 20×20 metri, precum cea pe care o are Elon Musk, are un preț de doar 50.000 de dolari, mai puțin decât costul unui motor cu tracțiune dublă al modelului Y de la Tesla, după cum scrie teslarati.com.

Boxabl Casita este de asemenea durabilă, fiind realizat din panouri de beton și oțel. Casa poate fi instalată foarte repede și transportată cu ușurință, fiind de asemenea suficient de ușoară pentru a fi tractată de un vehicul precum un model X.

Citeşte şi Elon Musk, ameninţat de hackerii de la Anonymus. „Jocul pe care îl faci pe piaţa criptomonedelor distruge vieţi”

Elon Musk a declarat această locuinţă modulară ca fiind domiciliul stabil, printr-un mesaj postat pe Twitter. „Casa mea principală este una de aproximativ 50.000 de dolari, în Boca Chica/ Starbase, pe care am închiriat-o. Dar este minunată”, i-a răspuns Musk unui utilizator care îi aprecia stilul de viaţă modest. Musk crede că aceste locuinţe au potenţial pentru rezolvarea crizei imobiliare.

Informaţia despre noul domiciliu al lui Elon Musk este cu atât mai surprinzătoare cu cât, în ultimul an, CEO-ul Tesla şi SpaceX a vândut sau a scos la vânzare toate proprietăţile imobiliare, în valoare de 114 milioane de dolari.

Citeşte şi VIDEO: Elon Musk a făcut publice imaginile cu prima maimuță cu cip implantat în creier. Se poate juca pe calculator folosindu-şi doar mintea

Elon Musk este a doua cea mai bogată persoană din lume. În prezent, el are o valoare de peste 176 miliarde de dolari din care și-ar putea cumpăra 5.503.710 Tesla Model 3. Între aprilie 2020 și aprilie 2021, Musk a câștigat în medie 383.000.000 de dolari pe zi.