Elon Musk râde public de Jeff Bezos, după ce l-a depăşit în topul miliardarilor. „Îi trimit o medalie de argint şi o statuie gigantică a cifrei 2”

După ce l-a devansat pe Jeff Bezos și a devenit cel mai bogat om din lume, Elon Musk a spus că îi va trimite acestuia o medalie de argint și o statuie gigantică a cifrei 2.

29 sept. 2021, 17:33
Elon Musk râde public de Jeff Bezos, după ce l-a depăşit în topul miliardarilor. „Îi trimit o medalie de argint şi o statuie gigantică a cifrei 2”

Averea lui Elon Musk a ajuns la 200 de miliarde de dolari, fiind a treia persoană care atinge această valoare, după Jeff Bezos și după Bernard Arnault, care s-a poziționat pentru scurt timp în topul celor mai bogați oameni ai lumii, în august 2021.

Ca să marcheze momentul, Musk a spus că îi va trimite lui Bezos, pe care l-a detronat din nou din poziția de cel mai bogat om din lume, două suveniruri care să îi amintească unde se află cei doi în clasamentul miliardarilor. „Îi trimit lui Jeffrey B. o statuie gigantică a cifrei „2”, împreună cu o medalie de argint”, a scris directorul executiv al Tesla, într-un e-mail pentru Forbes.

E-mailul-ul lui Elon Musk

Citeşte şi Elon Musk şi iubita lui s-au despărţit după trei ani de căsnicie

Mesajul ironic al excentricului Elon Musk nu este o surpriză, el acuzându-l în trecut de două ori pe Jeff Bezos că l-ar fi copiat, în amebele postări de pe Twitter folosind un emoji de pisică. Mai întâi în aprilie 2019, când Amazon şi-a anunțat planurile de a lansa sateliți care se conectează la internet, în competiție cu SpaceX-ul lui Musk, și în iunie 2020, când Amazon a achiziționat compania Zoox, care se ocupă de autoturisme, la fel ca Tesla.

Citeşte şi Această femeie susţine că este sora lui Elon Musk. A luat deja legătura cu tatăl miliardarului, după ce i-a trimis o fotografie

Averea lui Elon Musk era de 24,6 miliarde de dolari în martie 2020, cu aproape 90 de miliarde de dolari mai puțin decât avea Bezos la acea vreme. În august 2020, Jeff Bezos a devenit prima persoană cu peste 200 de miliarde de dolari, dar o creştere impresionantă a acțiunilor companiei Tesla – în creștere cu 720% în 2020 – l-au ajutat pe Musk să-l ajungă din urmă pe Bezos și să devină pentru scurt timp cea mai bogată persoană din lume, în ianuarie 2021.