Elon Musk şi iubita lui s-au despărţit după trei ani de căsnicie

Elon Musk şi iubita lui s-au despărţit după trei ani de căsnicie. Miliardarul din spatele Tesla şi topmodelul Grimes au rupt relaţia, anunţă Business Insider. Cuplul a început să se întâlnească în 2018 şi fiul lor a venit pe lume anul următor.

24 sept. 2021, 22:10
Elon Musk şi iubita lui s-au despărţit după trei ani de căsnicie
Elon Musk şi iubita lui s-au despărţit

Elon Musk

şi iubita lui s-au despărţit. Fondatorul SpaceX a confirmat că el şi cântăreaţa canadiană sunt „semi-separaţi”, dar sunt în continuare în relaţii bune şi părinţi ai fiului lor în vârstă de un an, X Æ A-Xii Musk.

Elon Musk şi iubita lui s-au despărţit

Suntem semi-separaţi, dar încă ne iubim, ne vedem frecvent şi suntem în relaţii foarte bune”, a declarat Musk pentru PageSix, citat de Mediafax.

Citeşte şi: Această femeie susţine că este sora lui Elon Musk. A luat deja legătura cu tatăl miliardarului, după ce i-a trimis o fotografie

Este vorba mai ales de faptul că munca mea la SpaceX şi Tesla mă obligă să fiu în principal în Texas sau să călătoresc peste hotare, iar munca ei este în principal în Los Angeles. Ea stă cu mine acum, iar Baby X se află în camera alăturată” a mai spus Elon Musk.

Cuplul a început să se întâlnească în 2018 şi fiul lor a venit pe lume anul următor. Cel mai recent au fost văzuţi împreună la Met Gala, la începutul acestei luni.


loading...