Elon Musk, şeful Tesla, a lansat o melodie pe SoundCloud

Magnatul Elon Musk a avut parte de cea mai bună săptămână din ultimul timmp. Compania sa, Tesla, a atins un prag istoric al preţului acţiunilor şi a supravegheat lansarea SpaceX a 60 de sateliţi de internet pe orbită. Mai mult decât atât, antreprenorul a lansat un cântec.  

RomaniaTV.net
31 ian. 2020, 17:20
Elon Musk, şeful Tesla, a lansat o melodie pe SoundCloud

Şeful Tesla a distribuit melodia „Don’t Doubt Ur Vibe” în SoundCloud, vineri dimineaţa şi sute de mii de ascultători s-au grăbit să o asculte, în câteva ore. În plus, antreprenorul a postat şi câteva fotografii cu el lucrând într-un studiu de înregistrări.

Pentru a marca lansarea melodiei, Musk a decis să își schimbe numele pe Twitter în E „D” M.

 Anul trecut, Musk a  popularizat un cântec intitulat „RIP Harambe”, care a fost ascultat de 2,5 milioane de ori. Piesa a fost lansată după moartea unei gorile care a fost împuşcată la o grădină zoologică din Cincinnati în 2016 după ce un băiat a căzut în ţarcul ei.

 

Elon Reeve Musk este un inginer, inventator, antreprenor, investitor și programator canadiano-american. A co-fondat Zip2 împreună cu fratele său Kimbal Musk, a înființat X.com – companie precursor al PayPal, a înființat SpaceX și a co-fondat Tesla Motors.