Elon Musk și Angelina Jolie, împreună la Castelul Bran. Miliardarii mapamondului se distrează în România, în acest weekend. Cu ce delicatese se răsfăță

Elon Musk a organizat o petrecere, de Halloween, la castelul Bran. Miliardarii planetei se răsfață cu delicatese și petrec de zor. Printre cei care și-au făcut apariția la petrecere, se află și Angelina Jolie, despre care gurile rele ar spune că s-ar fi iubit cu Elon Musk.

30 oct. 2022, 09:38
Elon Musk și Angelina Jolie, împreună la Castelul Bran. Miliardarii mapamondului se distrează în România, în acest weekend. Cu ce delicatese se răsfăță

Elon Musk a organizat o petrecere, de Halloween, la castelul Bran. Așa cum era de așteptat acesta a vrut ca evenimentul să fie unul pe măsura celebrității lui. Luxul și opulența au fost cuvintele de ordine.

Nu a lipsit nici focul de artificii sau mâncarea tradițională. Ba mai mult, invitații au avut parte și de un imens foc de tabără.

Elon Musk, petrecere faraonică în România

La evenimentul organizat sunt așteptate peste 50 de celebrități, printre care și actrița Angelina Jolie. Miliardarul a închirait pentru petrecere întreg Castelul Bran, iar asta nu e tot. Elon Musk a cerut 12 bucătari pentru el. Ajuns în țară încă de ieri acesta a organizat o cină exclusivistă unde s-a delectat cu preparate românești. Pâinea caldă și dulciurile l-au impresioant pe acesta, motiv pentru care a ținut să sublinieze acest lucru printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

Invitații miliardarului au cerut un foc de tabără și cum bineînțeles că vorbim de cei mai bogați oameni de pe mapamond, acest lucru le-a fost imediat îndeplinit. Cu toate că nu ne aflăm încă în sezonul în care se merge cu capra, miliardarul și-a dorit foarte mult acest lucru, iar dorințele lui au fost ordine.

Nici spectacolul de artificii nu a lipsit, astfel că cerul s-a colorat la propriu la ordinul lui Musk. Conform Mediaflux, miliardarul a angajat un regizor pentru a organiza Dracula’s Experience. Conform sursei citate, o  trupă de majorete din Târgoviște, Dracula’s Girls, va fi prezentă la castel.

Turiștii care voiau să viziteze Castelul Bran, întorși din drum

Pe lângă luxul și opulența care au fost cuvintele de bază care pot descrie petrecerea organizată de Elon Musk, acesta a avut parte și de pază, mai ales că la evenimentul cu pricina sunt așteptați cei mai influenți oameni de pe mapamond. Cel mai mult au avut de suferit turiștii veniți să viziteze Castelul Bran. Mai exact, aceștia au fost întorș din drum, în timp ce majoritatea localurilor de lux urmau să beneficieze de cea mai  mare pază din toate timpurile.

Citește și: Florin Călinescu i-a explicat lui Dani Mocanu ce înseamnă să fii şmecher. Dialog fabulos VIDEO

Angelina Jolie și Elon Musk, împreună la Castelul Bran

Fără doar și poate, unul dintre cei mai așteptați invitați este nimeni alta decât actrița Angelina Jolie, despre care se spune că Elon Musk are o afinitate foarte mare. Ba mai mult, unele voci susțin că între aceștia ar fi fost mai mult decât o prietenie. Printe invitații de seamă se mai  numără și Magnatul Peter Thiel, fondatorul PayPal, alături de partenerul său de viață, miliardarul Matt Danzeisen, Sergey Brin, fondatorul Google, Larry Page, co-fondator Google, Luke Nosek, Steve Jurvetson, fondator Hotmail și actrița Julia Sandstrom.

Citește și: Daniela Crudu este în culmea fericiri după ce a aflat că este însărcinată. Ce nume va purta copilul fostei asistente