Elon Musk, surprins într-o ipostază surprinzătoare. Unde și-a făcut vacanța cel mai bogat om din lume. S-a supărat și s-a întors acasă rapid

Elon Musk a fost surprins de paparazzii într-o ipostază mai puțin obișnuită, aproape de România. Antreprenorul în vârstă de 51 de ani s-a relaxat în Grecia, insula Mykonos. 

20 iul. 2022, 18:33

Fondatorul Tesla s-a deplasat până pe teritoriul european cu avionul său privat. El a avut închiriată o vilă în Grecia pentru două săptămâni, dar pentru că s-a plictisit foarte repede, a decis brusc să se întoarcă în SUA.

Pentru cel mai bogat din lume a urmat Austin – Texas, apoi Long Beach – California. În vacanță, Elon Musk a fost însoțit de Ari Emmanuel, director executiv al companiei Endeavour și soția acestuia.

Musk și Ari au făcut baie pe plaja Rhenia, au vizitat insula Delos, la bordul unui yacht.

Imagini cu Elon Musk în Grecia, la bustul gol, au apărut în social media.

 

Elon Musk, în plin scandal pe Twitter

 

Între timp, Elon Musk a renunțat la achiziționarea Twitter. Inițial, fondatorul Tesla se înțelesese cu fondatorii Twitter pentru încheierea tranzacției în schimbul sumei de 44 de miliarde de dolari.

Pentru că Musk s-a retras, șefii trași pe sfoară au decis să-l dea în judecată pe cel mai bogat om din lume.

Twitter s-a blindat cu Wachtell, Lipton, Rosen&Katz, o firmă de avocatură cunoscută pentru succesele sale în procesele privind fuziunile şi achiziţiile de companii, pentru a-şi asigura victoria împotriva lui Elon Musk.

CEO-ul Tesla i-a angajat pe cei de la Quinn Emanuel Urquhart&Sullivan LLP, o companie de avocatură care i-a adus victoria miliardarului în 2019, într-un caz de defăimare. De asemenea, avocaţii firmei îl reprezintă într-un proces aflat încă în desfăşurare pornit de o parte de acţionarii Tesla împotriva lui Elon Musk.

La o primă privire, în cazul acestui proces Twitter deţine avantajul pentru că prin cooperarea cu Wachtell, Lipton, Rosen&Katz, compania are acces la nume grele din avocatură precum Bill Savitt şi Leo Strine, care a ocupat funcţia de cancelar al Curţii din Delaware, acolo unde va fi audiat cazul, informează Ziarul Financiar (ZF).