Elton John are o orhidee care îi poartă numele

Cântăreţul Elton John are o orhidee care îi poartă numele, în urma Conferinţei internaţionale dedicate orhideelor (World Orchid Conference), ce se încheie duminică la Singapore.

RomaniaTV.net
21 nov. 2011, 08:29
Elton John are o orhidee care îi poartă numele

Sir Elton John, un mare iubitor de flori, a mers, alături de partenerul său de viaţă, David Furnish, şi de fiul lor, Zachary, la Singapore şi a primit un exemplar din floarea care îi poartă numele – Doritaenopsis – înainte de a susţine un concert în acest oraş-stat.

Elton John a declarat că este  încântat de varietatea de orhidee care îi poartă numele şi care i-a fost oferită, o floare cu petale mari albe, cu pete magenta şi auriu în mijloc: „Am avut mereu orhidee acasă, aşa că va fi grozav să o creştem pe-a noastră, aşa vom face. Numele meu a fost dat unui lupin şi chiar unui trandafir, dar niciodată unei orhidee, şi este o mare onoare pentru că sunt un mare iubitor al grădinilor cu flori”, informează Mediafax.

Personalităţi precum prinţesa Diana, actorul Jackie Chan şi Nelson Mandela au fost anterior onorate astfel la Conferinţa internaţională dedicată orhideelor, ajunsă la cea de-a 20-a ediţie.

Elton John, este un muzician britanic născut pe 25 martie 1947, în suburbia londoneză Pinner. Într-o carieră de aproape cinci decenii, el a reuşit să vândă peste 250 de milioane de albume în toată lumea şi a avut peste 50 de hituri în Top 40, devenind unul dintre cei mai de succes cântăreţi ai tuturor timpurilor.

Printre hiturile sale se numără „Don’t Go Breaking My Heart”, „Sorry Seems to Be the Hardest Word”, „I’m Still Standing”, „Nikita”, „Sacrifice”, „Candle In the Wind”, „Something About the Way You Look Tonight”.