Apare taxa de colet! eMag anunţă schimbări pentru clienţii care solicită livrare prin easybox

eMag anunţă introducerea unei taxe fixe de 9,99 lei pentru clienţii care fac cumpărături prin easybox. Sunt afectaţi inclusiv clienţii Marketplace.

03 mai 2022, 17:09
Apare taxa de colet! eMag anunţă schimbări pentru clienţii care solicită livrare prin easybox

eMag anunţă schimbări pentru clienţii care fac cumpărături şi solicită livrare prin easybox. În cazul în care comanda conţine produse de la mai mulţi selleri, taxa se va aplica pentru fiecare în parte.

„Oamenii caută soluţii cât mai simple, care să le ofere flexibilitate în organizarea timpului, iar cu ajutorul tehnologiei, livrarea la locker reuşeşte acest lucru, dovadă fiind adopţia foarte rapidă a acestei metode de către clienţi, deoarece astăzi, una din două comenzi plasate pe eMAG este livrată la easybox. Mai mult, oferirea acestui serviciu de către eMAG şi pentru comenzile plasate la selleri vine şi cu economii la bugetele clienţilor, care acum vor achita o taxă de livrare, în medie, cu 25% mai mică pentru fiecare comandă pe care o efectuează în Marketplace”, a declarat Stejara Pircan, Senior VP eMAG, citat de ZF.ro.

Citeşte şi: eMAG, Amazon și alte 9 platforme au semnat un acord de cooperare cu statele membre pentru a elimina produsele periculoase de pe site-urile lor