eMag face angajări. Vezi unde şi dacă te califici

eMag face angajări la Timişoara şi la Bucureşti, în această perioadă. Află dintr-un material RTV.NET căror criterii de eligibilitate trebuie să răspundă candidaţii interesaţi să lucreze la eMag şi până când pot trimite CV-urile pentru posturile ofertate de companie.

RomaniaTV.net
02 sept. 2013, 12:12
eMag face angajări. Vezi unde şi dacă te califici

eMag angajează un manager showroom la Timişoara, în această perioadă.

Candidatul potrivit pentru postul de manager showroom la eMag are minimum trei ani experienţă într-un post similar, are studii superioare, vorbeşte limba engleză, şi are cunoştinţe avansate de Office.
Candidatul ideal pentru acest post are experienţă în vânzări, are foarte bune abilităţi de comunicare şi de organizare, are gândire divergentă şi foarte bune abilităţi interpersonale.

26 septembrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

eMag mai angajează în această perioadă un economist la Bucureşti.

Eşti eligibil pentru acest post dacă ai studii superioare de specialitate în domeniul financiar-contabil, ai cel puţin trei ani experienţă în domeniu, ai foarte bune cunoştinţe de contabilitate, stăpâneşti legislaţia în vigoare şi operezi cu dexteritate în softuri de contabilitate, în Office şi SAP. Candidatul ideal pentru acest post are cunoştinţe medii de limba engleză, este o persoană organizată, capabilă să respecte termene-limită.

29 septembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Detalii, aici.