eMAG.ro vinde şi poliţe RCA

Magazinul online eMAG.ro a introdus în ofertă şi poliţe de asigurare de răspundere civilă auto (RCA), în urma unui parteneriat cu Asigura/Netrisk Broker de Asigurare, şi are ca obiectiv 3-5% din această piaţă.

RomaniaTV.net
09 dec. 2011, 10:10
eMAG.ro vinde şi poliţe RCA

Asigurările se înscriu în categoria produselor şi serviciilor care promit o dezvoltare exponenţiala în mediul online al următorilor ani. Obiectivul nostru este să devenim un consilier de încredere si transparent pentru cei care doresc sa afle foarte rapid toate ofertele din piaţa si sa încheie pe loc o asigurare. Pana la sfârşitul anului avem o promoţie speciala de lansare prin care oferim 15% discount pe loc la orice poliţa. Vizăm în primul an o cotă între 3 şi 5% din piaţa RCA”, a declarat Radu Apostolescu, Vicepreşedinte, Director de Dezvoltare eMAG.

Cea mai mare pondere în totalul poliţelor de asigurare încheiate în România în acest moment este reprezentată de asigurările de tip RCA. Dacă la nivelul întregii pieţe de asigurări, peste 35% din vânzări sunt reprezentate de poliţele RCA, în mediul online ponderea acestora se apropie de 85%, datorită accesului facil la oferta extinsă, precum şi a modalităţii confortabile de comandă şi de primire a poliţelor, comparativ cu mediul offline.

Vizitatorii eMAG pot vizualiza, compara şi selecta ofertele companiilor pentru asigurări RCA. Clienţii pot achiziţiona poliţele de asigurare dorite prin comenzi online după ce consultă întreaga ofertă din piaţă. Livrarea poliţelor se efectuează rapid şi în mod gratuit, comanda plasată până în ora 19 de luni pînă vineri ajungând a doua zi in orice localitate. Poliţele comandate sâmbătă până in ora 13 sunt livrate luni.

Noua ofertă de servicii aduce şi un plus de beneficii afiliaţilor eMAG – site-uri de conţinut sau bloguri personale – prin acordarea unui comision de 6% din vânzările de asigurări generate de aceştia în programul eMAG Profitshare (profitshare.emag.ro).

Lansat în 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul şi produse de birotică, eMAG se număra printre creatorii pieţei de comerţ online din România. Adaptarea permanentă a serviciilor la realităţile pieţei şi orientarea către client au propulsat şi au
menţinut eMAG în poziţia de lider constant al pieţei, ajungând în prezent cel mai mare retailer naţional de produse IT. eMAG are un portofoliu în care se regăsesc atât produse şi soluţii IT şi de comunicaţii, cât şi echipamente electronice şi electrocasnice.
Oferta eMAG se extinde permanent cu noi categorii atât în portofoliul propriu, cât şi în eMAG Marketplace, prima platformă online din România care grupează mai mulţi retaileri. Compania operează magazinul www.emag.ro, precum şi şapte showroom-uri în  Bucureşti, Iaşi, Ploieşti, Cluj, Timişoara, Constanţa şi Craiova.