Emanuel Ungureanu, după demisia lui Ludovic Orban. „A plecat catastrofa. Un monument de aroganţă şi atotsuficiență”

Emanuel Ungureanu a comentat demisia lui Ludovic Orban din funcţia de premier, catalogându-l pe liderul liberal drept un "monument de aroganță și atotsuficiență". De asemenea, deputatul USR şi-a exprimat speranţa că PNL va propune ca prim-ministru un "nume serios, de la Ilie Bolojan în sus".

07 dec. 2020, 21:59
Emanuel Ungureanu, după demisia lui Ludovic Orban. „A plecat catastrofa. Un monument de aroganţă şi atotsuficiență”

Emanuel Ungureanu, după demisia lui Ludovic Orban. Deputatul USR a dat de înţeles că salută demisia lui Ludovic Orban din funcţia de premier.

Mesajul lui Emanuel Ungureanu, după demisia lui Ludovic Orban. „Sub Orban s-a furat masiv în timpul pandemiei”

„A plecat catastrofa, Ludovic Orban, un monument de aroganță și atotsuficiență.
Sub Orban s-a furat masiv în timpul pandemiei, Tătaru a numit șefi de pompe funebre la șefia spitalelor, s-a refuzat testarea masivă, s-a împânzit aparatul administrativ de analfabeți de la PNL, amante și pile, PNL s-a umplut de pesediști care au votat legile anti justiție ale lui Dragnea, au basculat 120 de primari pesediști și i-au vopsit în galben, și-au bătut joc de Vlad Voiculescu pe care l-au împiedicat să ajungă viceprimar”, a precizat Emanuel Ungureanu, într-un mesaj pe Facebook.

Emanuel Ungureanu: „Gata cu guvernarea la birt, se prăbușește țara”

De asemenea, Emanuel Ungureanu speră că PNL să propună un „nume greu” ca premier.

„Sper ca PNL să vină cu un nume greu, serios, ca prim-ministru, așa cum am spus aseară, de la Ilie Bolojan în sus.
Vrem să fim parteneri la guvernare cu un PNL responsabil.

Gata cu guvernarea la birt, se prăbușește țara”, a afirmat Ungureanu.

Reacţia deputatului USR vine după ce Ludovic Orban şi-a dat demisia luni seara din funcţia de premier.

„Am luat decizia ca astăzi să-mi depun mandatul de prim-ministru. Decizia pe care am luat-o are un obiectiv foarte precis: odată exprimată voința cetățenilor, trebuie demarate negocierile pentru formarea unui nou guvern.

Nu mă cramponez de funcția de prim-ministru, că negocierile care vor urma trebuie să ducă la un guvern format din formațiunile politice de centru-dreapta care susțin cu claritate orientarea euroatlantică a României şi care vor, cu adevărat, să utilizeze toate resursele pe care le va avea România la dispoziție şi, de asemenea, să fructifice oportunitățile pentru a putea să crească calitatea vieții pentru fiecare dintre cetățenii români”, a declarat Ludovic Orban.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, despre demisia lui Ludovic Orban. „Este un gest iresponsabil. Mergem la Cotroceni cu propunerea Alexandru Rafila premier”