Emanuel Ungureanu, scandal de proporţii cu Rareş Bogdan. „Au furat de au rupt. Le-am închis robinetul cu bani”. Reacţia europarlamentarului PNL

Emanuel Ungureanu, deputat USR-PLUS de Buzău, l-a acuzat pe Rareş Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, că "a mâncat bani frumoşi de la multe instituţii de stat". Parlamentarul susţine că motivul pentru care fostul jurnalist critică USR-PLUS este că au închis "robinetul cu bani".

28 feb. 2021, 18:49
Emanuel Ungureanu, scandal de proporţii cu Rareş Bogdan. „Au furat de au rupt. Le-am închis robinetul cu bani”. Reacţia europarlamentarului PNL

Emanuel Ungureanu, scandal de proporţii cu Rareş Bogdan. Deputatul USR-PLUS l-a desfiinţat pe liberalul Rareş Bogdan la adresa căruia a lansat un atac virulent, printr-un mesaj publicat pe Facebook.

Emanuel Ungureanu, scandal de proporţii cu Rareş Bogdan. „Până vor reface alianţa lor dragă cu PSD, peneliştii vor avea viaţă grea cu noi”

„Incredibila IPOCRIZIE a lui Rareş Bogdan! Spitalele României au fost jefuite crunt în ultimii ani, ca mai toate instituţiile de stat în general: Apele Române, Hidroelectrica, Electrica S.A etc. Oriunde şi-au putut planta oameni în consiliile de administraţie, peneliştii au furat de au rupt.

Rareş Bogdan a fost acţionar până mai ieri la firma Trendcommunication prin care a deţinut şi un ziar din Cluj-Napoca, prin această firmă Rareş Bogdan a mâncat bani frumoşi de la mai multe instituţii de stat printre care şi de la Spitalul Judeţean Cluj. Dovada o aveţi în documentul ataşat. Este un răspuns primit la o interpelare din luna mai a anului trecut, răspuns semnat de omul protejat de PNL Cluj-Napoca, fostul manager al Spitalului Judeţean Cluj, Petrică Şuşca.

http://www.cdep.ro/pls/parlam/interpelari2015.detalii…

De aceea atacă Rareş Bogdan pe unde poate conducerea USR şi miniştrii USR-PLUS din actualul guvern, pentru că le-am închis robinetul cu bani şi le dăm afară managerii de spitale care îi umpleau de lovele.

Până vor reface alianţa lor dragă cu PSD, peneliştii vor avea viaţă grea cu noi. Nu îi mai lăsăm la furat, aşa cum am promis. Asta este viaţa. Gata cu hoţiile! Pentru cei care doresc să revadă de unde s-a îmbogăţit Rareş Bogdan le recomand să vadă această emisiune:

https://m.youtube.com/watch?v=0eoPhRDhvw4

Sau să citească acest articol.

https://www.google.com/…/sorina-matei-rares-bogdan…/amp

Recomand în prealabil să consumaţi şi ceva pentru senzaţie de vomă…”, a scris Ungureanu pe pagina sa de Facebook, duminică.

Citeşte şi: Rareș Bogdan, despre comportamentele „de tip Adrian Năstase” din coaliție: „Ani de zile am criticat acest comportament abuziv, nu e normal ca acum să-l avem chiar unii din noi”

Emanuel Ungureanu, scandal de proporţii cu Rareş Bogdan. Riposta europarlamentarului PNL

De cealaltă parte, europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a declarat că nu are „nici cea mai mică dorinţă de a ataca” colegii din USR-PLUS aflaţi în coaliţia de guvernare.

„Îi doresc multă sănătate și mai putine supărări și frustrări. Nu am nici in intentie și nici in acțiune nici cea mai mică dorinta de a ataca pe cineva, cu atât mai puțin pe colegii de guvernare din USR/Plus. Ii recomand cu maxima caldura Domnului Ungureanu sa citească mai mult decât titlurile de presa, sa citească și declarațiile, spusele sau postările mele, dacă dorește și are timp.

Poate atunci ar avea alte reacții și nu și-ar mai victimiza colegii de partid fără niciun motiv real. Cat despre cum funcționează o Agentie de publicitate, ce pot sa spun, aici mi-e teama ca ii este mai greu sa înțeleagă mecanismele economice și o spun fără pic de ironie. O Companie aflată de 18 ani pe piata, cu un portofoliu extrem de mare de clienți, peste 97% clienti privați, mulți dintre aceștia fiind Companii cu capital privat străin sau romanesc, cu mare prestigiu aici in Romania sau la nivel european, dacă nu ar fi oferit calitate, profesionalism și performanța nu ar mai fi fost astăzi pe piata, va asigur de asta. Au fost mii de companii de publicitate și PR pe piata și cred ca au rămas câteva zeci cu adevărat performante.

Ii doresc numai bine, Domnului Ungureanu și performante maxime la guvernare tuturor colegilor din USR/Plus. Sa nu uitam sa iubim Romania in fiecare zi. Împreuna!”, a spus Rareș Bogdan pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Citeşte şi: Ce se întâmplă cu pensiile românilor. Raluca Turcan: „Nu tindem spre o majorare artificială. Am putea face majorări din pix, dar ați văzut unde au dus”


loading...
Partenerii noștri