Rareș Bogdan, despre comportamentele „de tip Adrian Năstase” din coaliție: „Ani de zile am criticat acest comportament abuziv, nu e normal ca acum să-l avem chiar unii din noi”

Rareş Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a criticat comportamentele "de tip Adrian Năstase" pe care le au unii lideri din coaliția de guvernare.

28 feb. 2021, 09:47
Rareș Bogdan, despre comportamentele „de tip Adrian Năstase” din coaliție: „Ani de zile am criticat acest comportament abuziv, nu e normal ca acum să-l avem chiar unii din noi”

Întrebat dacă se referă la Dan Barna și la momentul ochelarilor scăpaţi de la pupitru în Parlament, liderul PNL a răspuns: „E important să nu sfidezi pe nimeni şi să nu te porţi arogant în faţa nimănui pentru că gesturile mici trădează comportamentele şi caracterele în momentele-cheie”.

Rareş Bogdan a vorbit, sâmbătă seara, despre comportamente de tip Adrian Năstase la unii lideri din coaliţia de guvernare, „care nu sunt liberali” și pe care nu i-a nominalizat.

„Sunt anumite gesturi care trădează un anumit comportament. Noi timp de şapte ani am acuzat aroganţa lui Victor (Ponta), comportamentul abuziv al lui Liviu Dragnea, al lui Mihai Tudose şi al altora.

Nu cred că e normal, după 7 ani de opoziţie agresivă, susţinuţi de oameni în stradă, (…) cu o presă de multe ori prietenoasă, să avem, unii dintre noi, un comportament care să semene cu comportamentul lui Adrian Năstase”, a susținut Rareș Bogdan la Antena3.

Politicianul nu a vrut să dea nume. „Repet, acel comportament nu îi aparține lui Florin Cîţu, Klaus Iohannis sau Rareş Bogdan, ci altora din coaliţie. Nu vreau să dau nume, dar dacă vă uitaţi la faptele săptămânii s-ar putea să găsiţi anumite gesturi…”.

Rareş Bogdan, atac la deputaţii USR-PLUS: Ce fel de educaţie au primit de la părinţii şi bunicii lor?

Nu e prima dată când Rareș Bogdan critică comportamentul celor din coaliție.

Rareş Bogdan a venit cu o acuzaţie acidă pentru deputaţii USR-PLUS care au votat împotriva finanţării schitului românesc de la Muntele Athos cu 960.000 de euro. Legea a trecut luni de Camera Deputaţilor după ce a fost votată cu 258 de voturi. Toate voturile „împotrivă”, 31, au venit din partea USR-PLUS.

„Aici e vorba in primul rând de istorie! Nişte cărţi de istorie ar fi utile. Ce fel de educaţie au primit aceşti copii de la părinţii şi bunicii lor? Cei care astăzi au votat împotriva aşezământul cultural, spiritual şi istoric de la muntele Athos……. se dovedesc ignoranţi şi necunoscători de tradiţii şi istorie. Oare trebuie să uităm cine suntem, de unde venim, pentru a îngroşa rândurile unor organisme fără logică spirituală?

La ce recurgem când ni se frânge sufletul? Sau nu ni se mai frânge? Suntem roboţi? …Fără istorie, tradiţii, fără inimă suntem o frunză în vânt! Doamne, dă-le minte şi ajută-i să vadă adevărul, calea şi viaţa! In acest caz nu e vorba de dogmatism şi nici măcar de Spiritualitate exacerbata, dacă se poate vorbi vreodată de aşa ceva, AICI e vorba de istoria noastră ca Neam”, a scris Rareş Bogdan pe Facebook.