Emeric Ienei, DEZAMĂGIT de Anghel Iordănescu

Emeric Ienei, antrenorul cu care Steaua câştiga Cupa Campionilor Europeni în 1986, nu mai este în graţiile federalilor. Mai garv este căm "Nea Imi" a fost uitat până şi de Anghel Iordănescu, selecţionerul echipei naţionale a României.

25 mart. 2015, 16:31
Emeric Ienei, DEZAMĂGIT de Anghel Iordănescu

Emeric Ieneia fost uitat pe nedrept de FRF, deşi, acum câteva zile, Mircea Lucescu a fost invitat în cantomanetul „tricolorilor”. Întrebat dacă selecţionerul Anghel Iordănescu i-a făcut o surpriză plăcută, Ienei a avut un moment de ezitare, apoi a răspuns cu tristeţe în glas.

„Nu, Iordănescu nu m-a invitat nici în cantonamentul naţionalei şi nici la meci. De fapt, n-am mai vorbit cu el de o lună… Sigur, nu acuz pe nimeni, poate că lumea crede că mă aflu la Oradea, dar eu sunt în aceste zile la Bucureşti”, a declarat Emeric Ienei pentru Ring.

Pentru Emeric Ienei, meciul cu Feroe are o importanţă aparte: „Contează foarte mult cele trei puncte, pentru că ne menţin pe locul 1. Ar fi o ruşine dacă nu ne-am califica din poziţia pe care o ocupăm în prezent. Chiar dacă jocul pare uşor, sper ca Iordănescu să-i mobilizeze pe băieţi şi să-i facă să înţeleagă că, din punct de vedere mental, acest meci este extrem de dificil şi credeţi-mă că nu exagerez”.