Emi de la Noaptea Târziu, planuri de nuntă: „Avem foarte mulți invitați”

Emi de la Noaptea Târziu are planuri de nuntă cu logodnica lui, Mădălina, pe care a cerut-o de soţie la finalul filmărilor de la Asia Express, show la care a participat alături de colegul și prietenul său, Cuza.

06 iul. 2022, 10:43
Emi de la Noaptea Târziu, planuri de nuntă: „Avem foarte mulți invitați”
Emi de la Noaptea Târziu, planuri de nuntă

Emi de la Noaptea Târziu, planuri de nuntă. La un an de la cererea de logodnă, concurentul de la Te cunosc de undeva face dezvăluiri de la marele eveniment pe care-l plănuiește alături de iubirea vieții lui, Mădălina. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani și știu deja că își doresc să aibă o nuntă „clasică”, în România, la care să fie prezente rudele lor, care nu sunt deloc puține la număr.

Citeşte şi: Emi de la Noaptea Târziu, copleșit de durere. Bunica lui s-a stins din viață

Emi de la Noaptea Târziu, planuri de nuntă

Totuși, artistul nu s-a pus complet de acord cu viitoarea lui soție în ceea ce privește data marelui eveniment. „La anu’ probabil. Încă nu ne-am pus de acord, dar cam ăsta e planul. (…) Vom face în România. Eu sunt puțin mai clasic și ea la fel. Avem foarte mulți invitați din familie, foarte multe rude.”, a spus Emi de la Npatea Târziu, pentru Antena Stars.

Emi de la Noaptea Târziu și-a cerut iubita în căsătorie, în cadrul unui moment de excepție la Asia Express. Tânăra a fost copleșită de emoție, iar Cuza a reacționat extrem de impresionat. Artistul a urmărit emisiunea în preajma prietenilor și colegilor de concurs, iar când a venit momentul cererii difuzat la Tv, acesta s-a așezat în genunchi și i-a pus Mădălinei întrebarea cea mare.

„Vreau să-i spun ceva Mădălinei. Într-un moment în care totul părea că se duce în jos și mi se înecau corăbiile, ea a apărut în viața mea și m-a stabilizat. M-a calmat, a fost lângă mine în niște perioade foarte grele. O iubesc, nu avem o poveste de 70.000 de ani împreună. Nu sunt bun la asta, nu am mai făcut asta niciodată și nici nu vreau să o mai fac. (…) Mi-am imaginat momentul ăsta, așa că, vrei să te măriți cu mine?”, a fost discursul lui Emi, pregătit încă de când se afla în competiție.