Emi de la Noaptea Târziu ține dietă. Artistul vrea să slăbească 15 kilograme în 3 luni: „Să-mi țineți pumnii”

Emi de la Noaptea Târziu ține dietă. Cântărețul le-a mărturisit fanilor că a decis să își transforme fizicul și și-a propus să slăbească 15 kilograme în trei luni, așa că, le-a cerut sfaturile internauților.

22 feb. 2023, 22:35
Emi de la Noaptea Târziu ține dietă. Artistul vrea să slăbească 15 kilograme în 3 luni: „Să-mi țineți pumnii”
Emi de la Noaptea Târziu ține dietă

Emi de la Noaptea Târziu ține dietă. Artistul le-a povestit fanilor de pe rețelele de socializare că speră să slăbească doar cu ajutorul unui regim. În plus, a subliniat că nu va fi deloc ușor, mai ales că în mediul online, sunt mereu distribuite tot felul de preparate delicioase.

Citește și: Emi de la Noaptea Târziu, copleșit de durere. Bunica lui s-a stins din viață

Emi de la Noaptea Târziu ține dietă

Mai mult decât atât, Emi de la Noaptea Târziu i-a întrebat pe fani dacă au apelat la vreun regim anume, care a dat rezultate și că își dorește să ia cea mai bună decizie. „Nu știu ce faceți voi, dar eu de astăzi, am intrat la dietă! Mi-am propus să dau 15-16 kilograme în 3 luni, doar din alimentație. Sper să nu mă ispitiți cu fomfleuri și nebunii la stories, ca să îmi faceți viața mai grea decât este. Pup și love pe toată lumea. Să-mi țineți pumnii!

Dacă aveți rețete/meniuri mișto de slăbit, sau ați slăbit cu ceva anume sau știți pe cineva care a slăbit cu ceva anume sau restaurante delivery cu meniuri mișto, speciale de slăbit: dați-mi un mesaj, că vreau să iau cea mai bună decizie și să mă pot ține de dietă”, a spus Emi de la Noaptea Târziu, pe Instagram.

Emi de la Noaptea Târziu, planuri de nuntă

La un an de la cererea de logodnă, concurentul de la Te cunosc de undeva face dezvăluiri de la marele eveniment pe care-l plănuiește alături de iubirea vieții lui, Mădălina. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani și știu deja că își doresc să aibă o nuntă „clasică”, în România, la care să fie prezente rudele lor, care nu sunt deloc puține la număr.

Totuși, artistul nu s-a pus complet de acord cu viitoarea lui soție în ceea ce privește data marelui eveniment. „La anu’ probabil. Încă nu ne-am pus de acord, dar cam ăsta e planul. (…) Vom face în România. Eu sunt puțin mai clasic și ea la fel. Avem foarte mulți invitați din familie, foarte multe rude.”, a spus Emi de la Npatea Târziu, pentru Antena Stars.

Emi de la Noaptea Târziu și-a cerut iubita în căsătorie, în cadrul unui moment de excepție la Asia Express. Tânăra a fost copleșită de emoție, iar Cuza a reacționat extrem de impresionat. Artistul a urmărit emisiunea în preajma prietenilor și colegilor de concurs, iar când a venit momentul cererii difuzat la Tv, acesta s-a așezat în genunchi și i-a pus Mădălinei întrebarea cea mare.