Emil Boc a numit un nou preşedinte la ANOFM, după arestarea lui Silviu Bian

Elvira Rodica Andronescu, fost consilier judeţean PDL în judeţul Alba, a fost numită de premierul Emil Boc în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Postul a rămas vacant din luna octombrie, după demiterea lui Silviu Bian, arestat cu acuzaţia de luare de mită, scrie Mediafax.

RomaniaTV.net
30 nov. 2011, 16:22
Emil Boc a numit un nou preşedinte la ANOFM, după arestarea lui Silviu Bian

Decizia premierului a fost emisă marţi, la propunerea ministrului Muncii, Sulfina Barbu, din 21 noiembrie.

Elvira Rodica Andronescu a îndeplinit până acum funcţia de consilier judeţean în Alba, ea provenind de la organizaţia PDL Alba, la fel ca fostul şef al ANOFM Silviu Bian.

Fostul preşedinte ANOFM Silviu Bian a fost trimis în judecată, fiind acuzat de procurorii anticorupţie de luare de mită, în formă continuată.

Pe 16 octombrie, premierul Emil Boc l-a demis pe Silviu Bian din funcţia de preşedinte al ANOFM, după ce Tribunalul Bucureşti decisese arestarea preventivă pentru 29 de zile a secretarului de stat, acuzat că a primit mită de la subalterni.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie l-au acuzat pe Silviu Bian că a primit suma de 22.000 euro şi 19.000 lei de la funcţionarii structurilor judeţene ale ANOFM.