Emil Boc a trecut la munca de jos: „Haideți la coasă!” (VIDEO)

Emil Boc, primarului Clujului, continuă acțiunile prin care încearcă să intre în grațiile alegătorilor, în special celor tineri. Astfel, în an preelectoral, fostul premier PDL, în timpul lui Traian Băsescu, a decis să pozeze în „omul din popor", care cosește în propria curte. 

12 iun. 2023, 09:09
Emil Boc a trecut la munca de jos: „Haideți la coasă!” (VIDEO)

Primarul Boc încearcă să devină cât mai popular pe TikTok. Fostul om de încredere al lui Traian Băsescu, actual membru PNL, în urma fuziunii cu PDL, s-a filmat în timp ce „a dat” la coasă.

Susținătorul lui Klaus Iohannis a explicat și a arătat pas cu pas cum trebuie pregătit „terenul”. Emil Boc a ridicat coasa mult mai înaltă decât el, pe care a ascuțit-o cu grijă. Apoi, a trecut la treabă.

Iată discursul lui Emil Boc, „gospodar fără pereche”, „om simplu, din popor”, postat pe contul oficial de TikTok al Primăriei din Cluj-Napoca:

„Dragi tineri, vreți să ardeți niște calorii și să vă faceți un abdomen de invidiat? Haideți la coasă! 

Ia uitați, prima dată ascuțiți coasa. La coasă, să știți, toți mușchii se pun în mișcare, dar mai ales, mușchii abdominali și mușchii spatelui. Haideți să vedeți!

Uitați, e și coasă nepoluantă, nu e cu benzină și motorină, e sistem verde, vă face și un abdomen bun.

Sper că v-ați distrat și că v-am făcut să zâmbiți”, a declarat Emil Boc.

@primaria.clujnapoca &lt&lt Vrei să arzi niște calorii și să îți faci un abdomen plat? Îmbină utilul cu plăcutul și hai la coasă! 🤗😄 >> Emil Boc #sport #sanatate #emilboc #Cluj #Romania ♬ original sound – Primăria Cluj-Napoca

Emil Boc, de aproape 20 de ani primar la Cluj

În 2024, Emil Boc va candida din nou pentru postul de primar. Fostul premier al României are deja cinci mandate de primar. El l-a bifat pe primul în anul 2004, după care s-a impus în 2008, 2012, 2016 și 2020.

Controversatul politician este originar din Răchițele, un sat din comuna Mărgău, județul Cluj.

Emil Boc a intrat în politică în anul 2000. El a făcut parte din PD în perioada 2000-2008, din PDL în 2008-2014, iar apoi, din PNL, partid care a cooptat majoritatea foștilor apropiați „portocalii” din anturajul lui Traian Băsescu.