Doliu în familia lui Traian Băsescu. EBA a anunţat vestea tragică: „Drum lin, Ana!”

Elena Băsescu, fata cea mică a fostului președinte al României, este în doliu după ce o fostă colegă din PDL a murit.

14 apr. 2023, 21:39
Doliu în familia lui Traian Băsescu. EBA a anunţat vestea tragică: „Drum lin, Ana!”
Doliu în familia lui Traian Băsescu. EBA a anunţat vestea tragică: "Drum lin, Ana!"

Doliu în familia lui Traian Băsescu. Elena Băsescu, fiica fostului președinte al României, este răvășită de durere și a decis să împărtășească acest lucru cu fanii și urmăritorii ei de pe rețelele de socializare.

Citeşte şi: Elena Băsescu, făcută praf după ultima imagine postată pe Instagram. Cu ce s-a lăudat fiica lui Traian Băsescu FOTO

Elena Băsescu a anunțat tragedia cu o postare emoționantă pe rețelele sociale. „Drum lin, Ana!”, a scris EBA, care și distribuit o imagine alături de femeia care a murit.

Citeşte şi: Fabulos! Elena Băsescu a dezvăluit ce sumă primește lunar ca pensie alimentară pentru copii

Elena Băsescu și-a început noul an cu o activitate complet nouă. Eba s-a angajat la Aleph News, televiziunea patronată de Adrian Sîrbu, și se va ocupa de redactarea știrilor. Elena Băsescu a fost europarlamentar în perioada 2009 – 2014. În 2016 s-a angajat la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale. În 2020 a candidat la alegerile parlamentare și a deschis lista PMP Constanța pentru Camera Deputaților, însă partidul nu a reușit să atingă procentul necesar intrării în Parlament.