Emil Boc, acuzat că a încălcat regulile la UNTOLD. Motivul pentru care a refuzat să fie fotografiat

Deşi organizatorii au anunţat că masca este obligatorie peste tot la Untold, aproape nicio persoană venită să se distreze la festival nu pare a respecta această regulă, nici măcar Emil Boc, primarul Clujului.

11 sept. 2021, 16:34
Emil Boc, acuzat că a încălcat regulile la UNTOLD. Motivul pentru care a refuzat să fie fotografiat
foto: Stiri de Cluj

Primarul Emil Boc şi soţia sa, Oana, se îndreptau, vineri, în jurul orei 2:00, spre ieşirea din festivalul Untold. Rugat să jurnalişti să stea pentru o fotografie, edilul a refuzat. Mai mult, şi-a acoperit faţa cu mâna.

„Maestre, nu vreau! E un moment privat”, a spus Emil Boc, potrivit Ştiri de Cluj.

Citeşte şi: Emil Boc, în scandalul coaliţiei: După ce s-au înființat ca partid anti-PSD, să votezi cot la cot cu PSD moțiunea e autodesființare

În schimb, Oana Boc, soţia primarului, a acceptat să fie fotografiată şi a părut surprinsă de gestul bărbatului ei.

Un motiv plauzibil pentru refuz este faptul că Emil Boc nu purta mască de protecţie, deşi, în mod normal, acest lucru era obligatoriu, notează Adevărul.

Emil Boc nu s-a arătat deranjat în momentul în care a fost fotografiat la Electric Castle, când a vizitat festivalul alături de premierul Florin Cîţu, în luna iulie. În plus, edilul a publicat pozele de la festival pe contul său de Instagram.

Organizatorii Untold au afirmat că, având în vedere măsurile sanitare, festivalul va fi „cel mai sigur din lume”. Una dintre acele măsuri este şi purtarea obligatorie a măştii.

Citeşte şi: Florin Piersic, în conflict deschis cu Emil Boc: a fost refuzat fără drept de apel! Reacția primarului din Cluj-Napoca