Florin Piersic, în conflict deschis cu Emil Boc: a fost refuzat fără drept de apel! Reacția primarului din Cluj-Napoca

Florin Piersic a trimis o solicitare către Primăria orașului Cluj-Napoca în care a cerut un loc de parcare în faţa casei sale. Actorul a primit răspuns imediat din partea autorităților locale, dar nu cel la care se aștepta!

03 sept. 2021, 16:27
Florin Piersic, în conflict deschis cu Emil Boc: a fost refuzat fără drept de apel! Reacția primarului din Cluj-Napoca

Florin Piersic, în conflict deschis cu Emil Boc. Artistul a cerut un loc de parcare în fața casei sale din Cluj-Napoca, dar cererea i-a fost imediat refuzată de Primărie. Se pare că Strada Nicolaus Copernicus este mult prea îngustă, iar infrastructura nu ar permite construirea unui loc de parcare.

Florin Piersic, în conflict deschis cu Emil Boc

Emil Boc, primarul oraşului, a verificat personal această situație și i-a explicat artistului care este motivul din spatele acestei decizii. De asemenea, politicianul a promis că va încerca să găsească o altă rezolvare, care să respecte prevederile locale. „Acolo este o problemă că lățimea din gard în gard a drumului, care este de 4 metri și nu există trotuare. Nu se pot crea locuri de parcare. Am găsit o altă soluție, chiar tot în zona respectivă, dar cu respectarea prevederilor locale, pentru ca excelența sa să aibă acces cât mai facil. Florin Piersic este un brand pentru România”, a declarat Emil Boc.

Drama lui Florin Piersic. Sora lui a înecată, la doar 15 ani: „A sărit în Prut să-şi salveze colega de bancă”

Florin Piersic s-a arătat, de asemenea, nemulțumit şi pentru faptul că nu a primit în administrare cinematograful care îi poartă numele, deși fostul primar Sorin Apostu îi promisese acest lucru încă din 2011. De asemenea, actorul voia și cafeneaua „Mărgelatu”, situată în Piața Mihai Viteazul din Cluj-Napoca. Artistul a depus o cerere, la sfârșitul lunii august 2018, la Primăria Cluj Napoca pentru a intra într-un parteneriat public privat pentru gestionarea celor două obiective. „Vă comunicăm faptul că la acest moment ne aflăm în imposibilitatea onorării cererii dvs, raportat la împrejurarea că autoritatea locală nu deține folosința asupra cinematografului Florin Piersic”, a fost răspunsul autorităţilor locale din Cluj-Napoca.