EMIL BOC, AVERTIZAT din nou: Se poziţionează în afara partidului prin atitudinea şi comportamentul politic

Vicepreşedintele PDL, deputatul Ioan Oltean, a declarat vineri, la Bistriţa, că fostul lider al acestui partid, Emil Boc, se situează în afara formaţiunii prin atitudinea şi comportamentul politic din ultima perioadă.

05 sept. 2014, 10:42
EMIL BOC, AVERTIZAT din nou: Se poziţionează în afara partidului prin atitudinea şi comportamentul politic

Întrebat despre faptul că prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a anunţat că va cere excluderea lui Boc, dacă nu se va prezenta la Liga Aleşilor Locali ai ACL ce se va întruni la acest sfârşit de săptămână, Ioan Oltean a admis că este ‘extrem de neplăcut surprins’ de atitudinea ‘prietenului’ său, Emil Boc.

‘Domnul Boc conduce Clujul. Mie îmi vine foarte greu să vorbesc despre Emil Boc, pentru că suntem prieteni şi rămân extrem de neplăcut surprins de atitudinea şi de comportamentul lui politic din ultima perioadă. Dar, dacă domnia sa crede în acest proiect politic, nu putem să-l împiedicăm. Se poziţionează în afara Partidului Democrat Liberal cu asemenea atitudini’, a spus Oltean, citat de Agerpres.

CITEŞTE ŞI EMIL BOC, despre ameninţarea cu excluderea din PDL: Bucuroşi le-om duce toate…

Deputatul bistriţean consideră, însă, că eventuale excluderi din partid trebuie făcute abia după alegerile prezidenţiale, când vor fi analizate rezultatele obţinute.

‘Noi nu avem în momentul acesta asemenea preocupări, de excluderi. Nu suntem preocupaţi de excluderea nimănui din partid în acest moment. Vom face analize serioase după alegeri. În momentul acesta suntem preocupaţi să pregătim precampania, să o consolidăm, să pregătim campania şi să ne susţinem candidatul şi să câştigăm alegerile, pentru că suntem ferm convinşi că şansa lui Iohannis este una mare de tot şi e şansa României, nu numai a lui Iohannis’, a mai spus Ioan Oltean.