EMIL BOC, despre dosarul MICROSOFOT: Nu am avut nicio tangenţă cu acest subiect

Fostul premier Emil Boc a afirmat sâmbătă seară, la Sinaia, că nu a avut 'nicio tangenţă' cu dosarul privind licenţele IT şi nu poate comenta implicaţiile juridice, însă anchetele trebuie să-şi urmeze cursul.

RomaniaTV.net
27 sept. 2014, 19:20
EMIL BOC, despre dosarul MICROSOFOT: Nu am avut nicio tangenţă cu acest subiect

‘Nu pot să comentez implicaţiile juridice. Din punctul meu de vedere, orice anchetă judiciară trebuie să-şi urmeze cursul. Eu nu am ştiinţă de vreo încălcare a legii sau legalităţii cu privire la actele la care se face referire, dar anchetele judiciare trebuie să-şi urmeze cursul’, a declarat Emil Boc.

Întrebat dacă a fost citat la DNA în acest dosar, fostul premier a spus că nu, punctând că nu a avut ‘nicio tangenţă cu acest subiect’.

Fostul premier Emil Boc a participat, sâmbătă seară, alături de candidatul PMP la prezidenţiale, Elena Udrea, la a XX-a ediţie a Festivalului Sinaia Forever.

Fostul premier Emil Boc a afirmat sâmbătă seară, la Sinaia, că nu a avut ‘nicio tangenţă’ cu dosarul privind licenţele IT şi nu poate comenta implicaţiile juridice, însă anchetele trebuie să-şi urmeze cursul.

CITEŞTE ŞI DNA cere URMĂRIREA PENALĂ a 9 foşti miniştri. Andronescu, Tănăsescu şi Funeriu, pe lista neagră