Emil Boc, despre noua coaliţie de guvernare: „PSD și PNL sunt ca două echipe de fotbal, cu o rivalitate istorică. Când joacă pentru România, dau totul!”

PNL si PSD sunt ca două rivale istorice la fotbal, dar jucătorii celor două echipe dau totul pentru tară atunci când joacă la natională. Asa vede Emil Boc alianta dintre PSD si PNL la guvernare. Primarul Clujului a fost unul dintre liderii PNL care au insistat cel mai mult pentru o aliantă cu social-democratii.

26 nov. 2021, 14:20
Emil Boc, despre noua coaliţie de guvernare: „PSD și PNL sunt ca două echipe de fotbal, cu o rivalitate istorică. Când joacă pentru România, dau totul!”

Primarul Clujului, Emil Boc, spune că PSD şi PNL sunt ca două echipe de fotbal, ai căror jucători uită de rivalitate atunci când sunt selecționați în echipa națională şi dau tot ce e mai bun pe teren.

Citeşte şi: Tensiuni între PNL şi PSD pentru numirea prefecţilor: „Acolo nu pot fi discuţii, dar vom vedea dacă trebuie să discutăm undeva”

„Aceste două partide, PSD și PNL, sunt ca două echipe de fotbal, care au o rivalitate istorică, dar, atunci când jucătorii acestor echipe joacă pentru naționala României, pun în plan secundar rivalitatea și joacă, dau tot ce pot mai bun pentru țară, pentru România. Dincolo de clubul din care faci parte, trebuie să fii loial față de România. Avem un șef al Guvernului, un căpitan de echipă, pentru care, prin natura profesiei, loialitatea față de România reprezintă legea supremă”, a spus boc în emisiune de radio la Napoca FM.

Citeşte şi: Guvernul Ciucă dă liber la angajări în instituţiile de stat. Anunţul aşteptat de toţi românii