Emil Boc, despre suspendarea lui Băsescu: Tăriceanu joacă la ruleta rusească viitorul României

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat miercuri într-o conferinţă de presă, că, prin propunerea de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, liderul PLR, Călin Popescu Tăriceanu, 'joacă la ruleta rusească viitorul României'.

10 sept. 2014, 10:26
Emil Boc, despre suspendarea lui Băsescu: Tăriceanu joacă la ruleta rusească viitorul României

Fostul premier Emil Boc a spus că înţelege faptul că propunerea are mai mult scopul de a-l ajuta pe preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, să îşi facă vizibilitate în cursa pentru prezidenţiale, însă speră că, până la final, ‘raţiunea va învinge’.

‘Mă străduiesc cu greu să nu folosesc cuvinte sau epitete care să denote o asemenea nebunie. Numai oameni politici iresponsabili, care nu au nimic în comun cu interesele acestei ţări, cu stabilitatea politică, cu dimensiunile de securitate a Românei pot să facă asemenea propuneri.

A TREIA SUSPENDARE a lui Băsescu, demarată în Parlament. Tăriceanu a prezentat cererea. PC şi PLR o susţin

Sper că până la urmă raţiunea va învinge. Toate aceste propuneri au doar menirea de a potenţa un anumit candidat precum Tăriceanu, de a ieşi în faţă cu o propunere fără să se uite că prin propunerea asta joacă România la ruleta rusească. Cred că până la urmă în ţara asta trebuie să fie mai mulţi oameni normali decât cei care se gândesc doar la interese electorale şi mărunte’, a afirmat Emil Boc.

Călin Popescu Tăriceanu a demarat a treia suspendare a preşedintelui Traian Băsescu. Tăriceanu s-a întâlnit, luni, cu liderii grupurilor parlamentare pentru a discuta despre iniţierea procedurii de suspendare a preşedintelui. Şeful Senatului a început strângerea de semnături pentru declanşarea suspendării. În cererea de suspendare, Tăriceanu formulează trei capete de acuzare la adresa şefului statului.