Untold 2021. Emil Boc: „Drumul către festival trece prin vaccinare. Este victoria simbolică a noii normalităţi asupra pandemiei”

Emil Boc a anunțat la Zalău că pentru participarea la festivalul Untold condiția de bază este vaccinarea. Edilul orașului Cluj-Napoca a mai menționat că s-au vândut 10.000 de bilete.

11 iun. 2021, 18:21
Untold 2021. Emil Boc: „Drumul către festival trece prin vaccinare. Este victoria simbolică a noii normalităţi asupra pandemiei”

Untold 2021.

Emil Boc a precizat, în cadrul unei conferințe de presă de la Zalău, că o condiție esențială pentru participarea la Festivalul Untold este vaccinarea. De asemenea, edilul orașului Cluj-Napoca a mai anunțat că deja s-au vândut 10.000 de bilete pentru eveniment.

„Din păcate, timp de 10 ani de zile, PSD-ul ne-a ignorat. Nici măcar un podeţ de la Nădăleş la Mihăieni nu a putut să facă, pentru a face câţiva kilometri de autostradă. Acum vedeţi proiecte care pleacă din Zalău, proiecte de autostradă de la Năsăşel la Poarta Sălajului, în toată România până la urmă. Asta arată că România are viitor şi românii au viitor în această ţară. Românii ştiu foarte bine să muncească şi ştiu să se şi distreze. Din punctul meu de vedere, dacă e să vorbesc de UNTOLD, ele reprezintă o victorie asupra pandemiei.

Victoria simbolică a noii normalităţi asupra pandemiei. Am înţeles că doar în prima zi s-au vândut peste 10.000 de bilete pentru Untold. Sunt convins că va fi o ediţie de succes. Nu mă îndoiesc de acest lucru. Misiunea noastră nu este ca altele să nu existe, dimpotrivă, să existe şi la Bucureşti şi Neversea la Constanţa şi festivalul Porolisum organizat de CJ Sălaj. Avem nevoie de evenimente de calitate în toată România. Am reuşit să ridicăm ştacheta în fiecare an. Participarea la fiecare eveniment trece prin vaccinare. Drumul către festival trece prin vaccinare pentru că este calea facilă spre bucurie, spre un festival care să adune atât de multe energii pozitive”, a declarat Emil Boc.

Untold 2021. Emil Boc a dat undă verde pentru eveniment

Untold 2021.

 Festivalul Untold va avea loc anul acesta între 9 şi 12 septembrie, au anunţat organizatorii. Sute de mii de oameni, din întreaga lume, se vor bucura din nou 4 zile și 4 nopți la UNTOLD, în Cluj-Napoca. Întâlnirea din acest an dintre fani, artiști, organizatori și partenerii festivalului va fi una greu de egalat și plină de încărcătură emoțională, după aproape 2 ani de pauză, promit organizatorii. Guvernul României a dat undă verde pentru organizarea marilor festivalurilor, fără limită de capacitate. Astfel, datorită succesului pe care îl are campania de vaccinare, România este printre primele țări care își deschide porțile către publicul iubitor de festivaluri.