Emil Boc, dezlănţuit la vestiare după promovarea lui „U” Cluj în Liga 1 VIDEO

Emil Boc, un mare susțintător al "Șepcilor Roșii", a scris câteva rânduri pe Facebook, imediat după confruntarea care s-a terminat cu scene apăsătoare pentru trupa roș-albă.

30 mai 2022, 16:32

Reacția primarului Emil Boc după revenirea lui U Cluj în Liga 1 și retrogradarea lui Dinamo a fost fabuloasă. Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a fost prezent duminică seara pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare și a trăit intens partida care a consfințit reveniera Universității în primul eșalon.

BARAJ LIGA 1. Dinamo – U Cluj 1-1 şi „câinii” retrogradează pentru prima dată în istoria clubului
Emil Boc, un mare susțintător al „Șepcilor Roșii”, a scris câteva rânduri pe Facebook, imediat după confruntarea care s-a terminat cu scene apăsătoare pentru trupa roș-albă.

Emil Boc, în culmea fericirii. „Braavoooooooo „U” FC Universitatea Cluj! Felicitări, băieți! Aveți respectul tuturor clujenilor pentru dăruirea voastră si reușita de a readuce „U” în prima Ligă a fotbalului românesc! Haaaaide „U”!!!!!”, a scris Emil Boc, pe pagina lui de Facebook.

Dinamo va juca pentru prima dată în Liga 2, după ce în ultimele sezoane a reușit să se salveze la limită de la retrogradare. „Câinii” au remizat în returul din Ștefan cel Mare, 1-1, însă rezultatul din meciul tur, 0-2, a fost cel care a decis partida.

Universitatea Cluj, care a încheiat sezonul pe locul al treilea în play-off-ul ligii secunde, revine în primul eşalon după o pauză de şapte ani.

Doliu în sportul românesc, a murit o legendă a fotbalului, Virgil Dridea
Dinamo, care a încheiat pe locul 8 în play-out, este al doilea cel mai titrat club din Liga I, cu 18 titluri şi 13 Cupe ale României.