Emil Boc, în vizită la Monica Iacob Ridzi la Penitenciarul Gherla

Primarul Clujului, Emil Boc, a fost în vizită la Sectia Exterioara a Penitenciarului Gherla din Cluj-Napoca, unde o viziteaza pe Monica Iacob Ridzi, condamnata saptamana trecuta la 5 ani de inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu in dosarul "Zilele Tineretului", scrie ziardecluj.ro.

24 feb. 2015, 20:21
Emil Boc, în vizită la Monica Iacob Ridzi la Penitenciarul Gherla

Emil Boc, a vizitat-o pe Monica Iacob Ridzi la secţia exterioară de la Cluj-Napoca a penitenciarului, în timpul programului legal de vizite. Monica Iacob Ridzi este inchisa la Sectia Exterioara a Penitenciarului Gherla din Cluj-Napoca, situata pe strada Dorobantilor. Ea este inca in peioada de carantina, de 21 de zile, asa ca are dreptul la patru vizite si la colete de 20 de kilograme.

Fostul ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi a fost condamnata definitiv, saptamana trecuta, de Inalta Curte de Casatie si Justiție (ICCJ) la 5 ani de închisoare cu executare pentru abuz in serviciu in dosarul „Zilele Tineretului”. Imediat dupa condamnare, ea s-a predat autoritatilor din Cluj-Napoca, astfel ca a fost inchisa la Sectia Exterioara a Penitenciarului Gherla.