Emil Boc nu va candida la primăria Clujului

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a anunţat că Emil Boc nu intenţionează să candideze la primăria Cluj-Napoca.

RomaniaTV.net
13 apr. 2012, 16:27
Emil Boc nu va candida la primăria Clujului

Chiar şi aşa, şefii PDL speră să câştige primăria Clujului, cu un alt candidat. În fieful lui Boc, PDL va folosit tot culoarea portocaliu, şi nu verde, aşa cum se întâmplă în Capitală.

Întrebat, vineri, dacă la Consiliul Judeţean Cluj, actualul preşedinte, Alin Tişe, este candidatul PDL, şi care este situaţia candidaturii la Primăria Cluj-Napoca din partea PDL, Boc a răspuns că „toate candidaturile vor fi anunţate şi prezentate la pachet”, informează MEDIAFAX.

„Toate candidaturile vor fi anunţate şi prezentate la pachet. Sigur, Alin Tişe este favorit, are de departe cele mai mari şanse. La Primăria Cluj-Napoca avem colegi care pot asigura continuitatea în Primărie. Cu certitudine, vom continua guvernarea locală şi la Primărie şi la Consiliul Judeţean, asta este cel mai important”, a spus Boc.

După ce Emil Boc a renunţat la mandatul de premier, în partid au început discuţii privind o posibilă candidatură a acestuia la Primăria Cluj-Napoca, mai ales că imaginea filialei PDL a fost afectată după arestarea fostului primar Sorin Apostu, lider al democrat-liberalilor clujeni.