Emil Boc NU va mai candida pentru un nou mandat de preşedinte VIDEO

Preşedintele PDL, Emil Boc, împreună cu toţi membrii Biroului Permanent Naţional, şi-au depus mandatele primite la Convenţia Naţională din 2011.

RomaniaTV.net
14 iun. 2012, 18:04
Emil Boc NU va mai candida pentru un nou mandat de preşedinte VIDEO

„Preşedintele PDL, împreună cu întregul Birou Permanent, şi-au prezentat demisia. În perioada următoare, partidul va avea doar o structură de conducere interimară. Preşedintele şi BPN-ul îşi asumă răspunderea politică pentru rezultatele alegerilor locale. Am traversat România prin criză, ne-am asumat măsurile grele, care au fost bune, dar ne-au costat din punct de vedere electoral”, a anunţat Boc.

Acesta a spus că nu va mai candida la şefia partidului. „Nu mai candidez pentru un alt mandat la şefia PDL. Mă voi ocupa de Primăria Cluj”, a spus Boc.

După depunerea mandatului conducerii, Colegiul Director urmează să se întrunească duminică din nou pentru a decide drumul de urmat. „Demisia deschide calea către organizarea structurilor care să valideze noile organisme de conducere ale PDL. Detaliile vor fi stabilite în Colegiul Director”, a conchis Boc.