Emil Constantinescu, în stare gravă la spital, a fost operat de urgenţă

Fostul preşedinte Emil Constantinescu a suferit un accident casnic în urma căruia şi-a fracturat grav clavicula şi glezna, fiind operat la Spitalul Militar Central "Dr. Carol Davila", informează Agerpres.

RomaniaTV.net
08 iul. 2020, 11:06
Emil Constantinescu, în stare gravă la spital, a fost operat de urgenţă

otrivit sursei citate, fostul şef de stat a alunecat, săptămâna trecută, pe o suprafaţă spălată cu detergent. În prezent, continuă recuperarea medicală la reşedinţă, pentru o perioadă de o lună şi jumătate.

„Preşedintele Constantinescu transmite toată aprecierea sa şi cele mai călduroase mulţumiri echipei de medici, asistente şi infirmiere din Secţia Ortopedie, condusă de doctorul Marius Stănescu. Mulţumiri doamnei prof. dr. Mariana Jinga, director medical al spitalului şi şef al Clinicii de Medicină Internă. Preşedintele Constantinescu mulţumeşte, de asemenea, Serviciului de Protecţie şi Pază pentru sprijinul acordat”, se mai arată în comunicat.

Emil Constantinescu a fost președinte al României între anii 1996 și 2000; din 1966 este cadru didactic al Facultății de Geologie a Universității din București.