Emil este bărbatul care a murit duminică strivit de ATV-ul pe care îl conducea. Bărbatul de 43 de ani s-a stins chiar sub privirile prietenilor săi

Emil Epure, în vârstă de 43 de ani, a murit duminică în timp ce conducea un ATV, pe un drum forestier dintr-o pădure de lângă Reșița.

14 nov. 2022, 11:02

Deși avea o experiență bogată în a manevra ATV-urile și motoarele, Emil Epure s-a stins din viață, duminică după-amiază, la doar 43 de ani, în urma unui accident produs într-o pădure din apropierea Reșiței, cu ATV-ul pe care îl deținea.

Tragedia a avut loc în timp ce bărbatul cobora o pantă, chiar sub ochii prietenilor săi, iar imaginile din acel moment cu siguranță nu vor fi uitate ușor.  Emil a murit pe loc strivit de sutele de kg ale autovehicului.

Citiți și: Om de afaceri găsit mort în râpă după ce s-a răsturnat cu ATV-ul. Lasă orfani doi copilaşi

Tragedia a avut loc pe drum forestier dintr-o pădure aflată pe marginea drumului județean 581 care leagă Reșița de comuna Dognecea peste munte.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit că în timp ce un bărbat de 43 de ani conducea un ATV pe raza comunei Lupac, într-o zonă împădurită, pe un drum forestier închis circulației publice, la aproximativ 2 km de DJ 581 către comuna Dognecea, ar fi pierdut controlul vehiculului, răsturnându-se și fiind prins sub ATV. Echipajul SMURD deplasat la fața locului a constatat decesul bărbatului. Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul“ a transmis biroul de presă al IPJ Caraș Severin.

Prietenii lui Emil spun că fost un om deosebit, de mult bun simț, un prieten de nădejde, care iubea enorm să exploreze natura cu al său ATV. De asemenea, ei spun că era unul din cei mai buni specialiști în privința manevrării ATV-urilor și nu își pot explica cum s-a întâmplat această tragedie.

Emil Epure era căsătorit și are o fetiță, potrivit infocs.ro

În urmă cu patru zile, pe 10 noiembrie, bărbatul a postat pe Facebook un citat celebru care îi aparține cu Sigmund Freud.

„Singura persoană cu care trebuie să te compari ești tu cel din trecut. Și singura persoană pe care trebuie să o întreci ești tu cel din prezent”, a scris Emil Epure, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Posted by Emil Epure on Thursday, 10 November 2022

Din păcate, ultima cursă a lui Emil cu ATV-ul, a fost în data de 13 noiembrie.

Citiți și: Fără ATV-uri în zonele turistice din România! Ministrul Turismului cere interzicerea lor de urgenţă! Ce şanse are să reuşească?