Om de afaceri găsit mort în râpă după ce s-a răsturnat cu ATV-ul. Lasă orfani doi copilaşi

Un bărbat de 45 de ani a fost găsit mort pe munte, în localitatea argeșeană Nucșoara, după ce s-ar fi răsturnat cu un ATV.  Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

09 nov. 2022, 14:28
Om de afaceri găsit mort în râpă după ce s-a răsturnat cu ATV-ul. Lasă orfani doi copilaşi

Un om de afaceri din Argeş, găsit mort într-o râpă. A lăsat în urmă doi copii. Este vorba despre Gheorghe C., care a plecat ieri în jurul orei 14 la o altă pensiune cu ATV-ul să se întâlnească cu un cunoscut. Bărbatul nu a ajuns și nici nu s-a întors, din păcate, fiind găsit mort în această dimineață.

Un tânăr de 27 ani şi-a dat foc şi s-a aruncat de pe un bloc din cauza unei iubiri neîmpărtășite

Nefericitul eveniment s-a petrecut într-o zonă împădurită, cel mai probabil, acesta a pierdut controlul vehiculului – una ATV cu cilindre și putere mare a motorului, apoi s-a răsturnat într-o râpă.

Bărbatul a lăsat în urmă o soție îndurerată și doi copii orfani de tată. Trupul lipsit de viață a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Medicină Legală și transportat la morga pentru necropsie. De asemenea, oamenii legii au demarat cercetările pentru a stabili circumstanțele în care s-a petrecut tragedia.

Şofer de taxi, găsit mort la volan în Bucureşti

Maşină arsă într-un incendiu de pădure la Bogaţi, în Argeş

Pompierii argeșeni au intervenit marți după-amiază pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la vegetația uscată de pe o suprafață de peste 10 hectare de pădure din localitatea Bogați.

Alături de pompieri au acționat și lucrători de la Ocolul Silvic local, precum și pompierii voluntari de la SVSU Bogați.

În timpul acțiunii a fost descoperit și un autoturism, care a ars complet! Salvatorii care au intervenit au găsit sub mașină și un cric, ce se pare ca o susținea.