Emil Rengle de la Survivor România, dezvăluiri din copilărie: „M-au dus la spitalul de nebuni”

Emil Rengle de la Survivor România, dezvăluiri din copilărie. Este unul dintre cei mai îndrăgiţi Faimoşi din aces sezon, însă se cunosc foarte puţine detalii despre viaţa lui personală. În urmă cu ceva timp, Emil Rengle și-a deschis sufletul în fața internauților.

14 feb. 2022, 09:37
Emil Rengle de la Survivor România, dezvăluiri din copilărie: „M-au dus la spitalul de nebuni”
Emil Rengle de la Survivor România, dezvăluiri din copilărie

Emil Rengle de la Survivor România, dezvăluiri din copilărie. Faimosul a fost autorul unei confesiuni emoționante şi  a povestit că a fost la un pas să fie internat la un spital de boli psihice, la o vârstă fragedă.

Citeşte şi: Emil Rengle îi atacă pe Faimoşi, la Survivor România 2022: „Asta mă face mai bărbat decât voi”

Emil Rengle de la Survivor România, dezvăluiri din copilărie

În copilărie, cea mai mare teamă a lui a fost de a nu fi acceptat de cei din jur. Avea un stil vestimentar diferit, foarte colorat, iar discursul lui stârnea deseori discuții. Deși nu le-a creat probleme părinților, la un moment dat, comportamentul lui i-a făcut pe aceștia să-și ridice unele semne de întrebare.

Ce știu sigur este că voiam să fiu în centrul atenției. Voiam multă iubire și atenție. Asta știu și din poveștile părinților. Pe la vârsta de 6-7 ani mă găseau în camera, mă dadeam cu capul de podea. M-au dus la spitalul de nebuni. S-au speriat de ce copilul se lovește în cap.

Doctorii le-au spus că „vrea atenție, vrea să fie iubit. Nu-l mai aduceți aici că e foarte normal”, a povestit Emil Rengle de la Survivor, în podcastul lui Damian Draghici.

În urmă cu ceva timp, Emil Rengle a vorbit deschis despre orientarea lui sexuală. Atunci, Faimosul de la Survivor 2022 recunoștea că este bisexual.

Această deschidere a inimii mele în fața tuturor a fost și poarta care mi-a deschis căile către tot ce trăiesc azi. Nu aș face absolut nimic diferit, viața m-a învățat multe, și iată că a durat 28 de ani să pot să îmi găsesc orientarea sexuală. Ceea ce este absolut minunat.

Am avut curajul să mă joc cu viața, să experimentez iubirea, corpul oamenilor, m-am bucurat de tot ceea ce viața ne-a oferit și prin asta m-am cunoscut pe mine și am ajuns să știu cine sunt, ce vreau și încotro mă îndrept”, a mărturisit el.