Emil Rengle şi Alexandra Duli, dans lasciv postat pe Internet. Video-ul a devenit viral: „Dacă eram în aceeași echipă…”

Emil Rengle şi Alexandra Duli, dans lasciv postat pe Internet. Cei doi s-au cunoscut la Survivor România şi chiar dacă au făcut parte din echipe diferite, se pare că în afara competiţiei s-au apropiat destul de mult.

12 iul. 2022, 21:14
Emil Rengle şi Alexandra Duli, dans lasciv postat pe Internet. Video-ul a devenit viral: „Dacă eram în aceeași echipă…”
Emil Rengle şi Alexandra Duli, dans lasciv postat pe Internet

Emil Rengle şi Alexandra Duli, dans lasciv postat pe Internet. Nimeni nu se aştepta să îi vadă împreună, iar surpriza a fost destul de mare pentru fanii lor, mai ales că tânăra a fost la Războinici, iar dansatorul în echipa Faimoşilor. Cei doi s-au întâlnit la festivalul Neversea şi au creat un moment, care a devenit viral pe Internet.

Citeşte şi: Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu au dat o tură prin oraş pe aceeași trotinetă. „Cuplul anului!” VIDEO

Emil Rengle şi Alexandra Duli, dans lasciv postat pe Internet

După ce a dansat cu Mădălina Ghenea, Cristina Ich sau Iulia Vântur, Emil Rengle a luat-o la dans și pe Alexandra Duli. Fostul Faimos și fosta Războinică au realizat o coregrafie deja virală pe TikTok, a melodiei “Paro (Speed Up)”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Emil Rengle (@rengle.now)

Emil Rengle a postat clipul cu dansul pe contul său de socializare. “Dacă eram în aceeași echipă…”, a scris coregraful în dreptul filmulețului în care Alexandra Duli dansează provocator.  Clipul a adunat peste 67.000 de vizualizări și mii de inimioare.

Emil Rengle i-a făcut avansuri Elenei Chiriac

Tânăra a acceptat provocarea de a participa la „Sosurile iuți” în emisiunea lui Cătălin Măruță, joc în care invitații sunt nevoiți să răspundă unor întrebări incomode.

Sportiva a făcut o dezvăluire care l-a luat prin surprindere chiar și pe prezentatorul de la PRO TV. Elena Chiriac susține că Emil Rengle i-ar fi făcut avansuri și ar fi chemat-o să doarmă lângă el în baraca din junglă.

Emil Rengle mi-a făcut avansuri. Au fost momente în care a avut o tentativă de a se apropia de mine. M-a chemat să dorm lângă el în baracă. Am dormit până la urmă lângă el în baracă”, a dezvăluit Elena Chiriac la PRO TV.