Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu au dat o tură prin oraş pe aceeași trotinetă. „Cuplul anului!” VIDEO

Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu au devenit prieteni destul de apropiați deși la Survivor România 2022 au avut mai multe neînțelegeri.

18 mai 2022, 08:28

Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu au dat o tură prin oraş pe aceeași trotinetă. Cei doi au avut mai multe contre în Republica Dominicană, iar când Rengle a fost eliminat, Zmărăndescu a refuzat să îl salute!

Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu au dat o tură prin oraş pe aceeași trotinetă

Cei doi au început să se vadă destul de des după ce au ajuuns în România. Au luat masa împreună, iar recent s-au și plimbat împreună pe aceeași trotinetă! „M-a dat o tură!”, a fost mesajul postat de Emil Rengle pe Instagram.

Emil Rengle îi răspunde lui Zmărăndescu după ce acesta l-a acuzat că i-a făcut avansuri: ”Sunt aici, sub tine! Bărbații nu sunt obișnuiți cu complimente”

Fanii celor doi nu s-au abţinut de la comentarii: „Jack și Rose”, „Cuplul anului”, „Cel mai mult îmi place la tine disciplina,simțul umorului, nebunia de care avem nevoie cu toții si prietenia cu Zmarandescu, deși l am criticat dur la început dar de fapt m am convins că-i un tip super OK”.

FOTO Dovada că Rengle şi Zmărăndescu sunt apropiaţi. Cum au fost fotografiaţi cei doi: „Este un super-om. Îl iubesc!”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Emil Rengle (@rengle.now)