Emilia Ghinescu arată senzaţional la 43 de ani. Interpreta de muzică populară a dezvăluit trucurile care o ajută să se menţină în formă

Emilia Ghinescu arată senzațional la vârsta de 43 de ani. Deşi a adus pe lume trei copii şi este implicată în multe proiecte, interperta de muzică populară îşi face mereu timp şi pentru ea.

11 iul. 2022, 13:27

Deși nu a avut niciodată în mod real probleme cu greutatea, interpreta de muzică populară Emilia Ghinescu a reușit, de curând, să slăbească zece kilograme, iar procesul nu a fost deloc ușor.

Emilia Ghinescu a povestit că, dacă după prima sarcină a slăbit 30 de kilograme într-un timp record, acum lucrurile nu au mai fost la fel de simple. Dar, cu ambiție, sport și alimentație sănătoasă, a ajuns, până la urmă, la rezutatul dorit.

„În ultimii ani, deși nu am trecut de 59 de kilograme decât pe perioada sarcinii, aveam un prag pe care nu puteam să îl depășesc, între 54 și 56. Țineam tot felul de diete, dar degeaba, pentru că lăsam dieta și puneam la loc. Atunci am decis că trebuie să fac ceva.

Practic, am început să reduc la jumate cantitățile de mâncare. Nici la evenimente nu mai mănânc. Dacă plec de acasă iau mereu mâncarea mea, cea sănătoasă, adică legume la grătar, carne la grătar și altele. Dar nu mănânc sarmale, tort sau dulcuri, este destul de greu. Așa am reușit să ajung la 49.5 și sunt foarte fericită”. a declarat Emilia Ghinescu, la ProTV. 

Citeşte şi: Imagini incendiare cu Emilia Ghinescu! A fost surprinsă cu lenjeria intimă la vedere

După ce a slăbit, Emilia Ghinescu a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă după ce a slăbit circa 10 kg.

„Eu mă simt cel mai bine la 48 de kilograme, dar nu stau tot timpul așa. Dimineața, de exemplu, am 48 de kilograme, 48,3-48,5. Acum fac foarte mult sport și cred cu tărie că este cea mai importantă chestie pe care o poate face orice om care vrea să se întrețină: Să facă foarte mult sport!”, spune interpreta de muzică populară, citată de spynews.ro.

Citeşte şi: Emilia Ghinescu, o copilărie marcată de experienţe traumatizante: „M-a luat de picioare și m-a bătut cu capul în jos. Apoi mi-am găsit certificatul de naştere şi am înţeles”

Emilia Ghinescu spune că face sport de patru ori pe săptămână și petrece cam 2 ore în sala de fitness.

„Cine se uită la mine își dă seama că merg la sală că se văd mușchii foarte definiți. Sportul, o dietă echilibrată, asta contează foarte mult, să mănânc ceea ce trebuie. Nu spun că nu mă mai răsfăț și eu cu un dulce, dar dulcele ăla pe care îl iau este ori o plăcintă cu mere, ceva light, nu ceva cu foarte multe creme, să fie foarte consistent”., a mai spus ea.