Imagini incendiare cu Emilia Ghinescu! A fost surprinsă cu lenjeria intimă la vedere

Îndrăgita cântăreaţă de muzică populară Emilia Ghinescu a fost surprinsă, recent, într-o ipostază inedită. Mai exact, la cumpărături, la sectorul de lenjerie intimă, acolo unde chiloţii tanga erau la reducere.

07 iul. 2022, 14:35

Emilia Ghinescu (43 de ani) este una dintre cele mai apreciate artiste din România şi una dintre cele mai sexy apariţii din peisajul folcloric. Artista are mare grijă la ce mănâncă, iar drept răsplată silueta nu a trădat-o niciodată. Prin urmare, îşi permite să îmbrace cele mai sexy piese vestimentare.

Imagini incendiare cu Emilia Ghinescu

Recent, Emilia Ghinescu a fost surprinsă la cumpărături, într-un centru comercial din Capitală. Paparazzii Mediaflux au fost pe fază şi au surprins-o în momentul în care era preocupată să-şi reînnoiască stocul de lenjerie intimă. Îmbrăcată lejer și purtând bijuterii de mii de euro, artista s-a oprit la sectorul de lenjerie inimă sexy aflată la reduceri. Apoi, artista piteşteancă s-a îndreptat către sectorul cu mâncare de unde s-a aprovizionat cu avocado și alte produse cu grăsimi sănătoase și carbohidrați puțini.

După ce a terminat sesiunea de shopping, artista s-a îndreptat către BMW-ul care o aştepta în parcarea mallului.

Mai multe poze surprinse de paparazzi, AICI

Emilia Ghinescu, mărturisiri dureroase despre divorţ

Emilia Ghinescu a făcut dezvăluiri despre divorțul de primul ei soț. Fiul interpretei de muzică populară a acceptat foarte greu despărțirea părinților săi şi i-a rugat în mod repetat pe amândoi să nu facă acest pas. Interpreta de muzică populară s-a căsătorit prima dată atunci când avea doar 18 ani. Primul ei soț era cu zece ani mai în vârstă decât ea.

Citeste si Emilia Ghinescu, o copilărie marcată de experienţe traumatizante: „M-a luat de picioare și m-a bătut cu capul în jos. Apoi mi-am găsit certificatul de naştere şi am înţeles”

La trei ani de la divorț, Emilia Ghinescu și-a refăcut viața alături de Sebastian, iar copiii s-au adaptat foarte bine noii situaţii.

‘‘În orice separare, copiii suferă cel mai mult. Erica era micuță, avea patru anișori, Andrei în jur de 12 ani. Pentru Erica nu a fost o problemă foarte mare pentru că ea era lipită de mine și singura persoană de care nu putea fi despărțită eram eu. Andrei are o relație destul de bună cu tatăl lui, el a fost cel care a suferit cel mai mult. Era într-o perioadă destul de important pentru el, urma adolescența, când se întâmplă schimbări în viața unui copil. Noi am vorbit cu el, am luat această decizie. I-am spus că nu se va întâmpla nimic diferit, doar că nu vom sta împreună.

O singură dată Andrei m-a rugat să ne împăcăm și să fim, din nou, o familie, de dragul lui. Atunci mi-a fost cel mai greu, pentru că nu puteam să fac asta pentru copilul meu. Ar fi trebuit să stau în minciună. El își va vedea tatăl de câte ori va dori. Va merge cu fiecare dintre noi, separat, în concedii.

Noi nu mai eram pe aceeași lungime de undă, nu mai aveam niciun dialog. Au fost și 10 ani diferență. A fost primul meu prieten, primul meu iubit. Eu pe Sebi l-am cunoscut după 3 ani de la divorț. Copiii l-au acceptat de la sine, a venit natural”, a declarat Emilia Ghinescu la Antena Stars.

Citeste si Dieta Emiliei Ghinescu. Cum a reușit cântăreața să slăbească 10 kilograme: „Nu mi-am micșorat stomacul”. FOTO