Emilia Ghinescu, de urgență la spital. Ce a pățit îndrăgita artistă

Emilia Ghinescu a avut parte de o zi de naștere deloc plăcută. Aceasta este internată în spital cu perfuzii.

21 oct. 2022, 10:41
Emilia Ghinescu, de urgență la spital. Ce a pățit îndrăgita artistă

Emilia Ghinescu a avut parte de o zi de naștere deloc plăcută. Astăzi trebuia să fie o zi cu totul și cu totul specială pentru Emilia Ghinescu, însă n-a fost deloc așa. De la primele ore ale dimineții și-a întristat fanii cu o fotografie de pe patul de spital, cu perfuzii. Imaginea cu pricina a postat-o pe Instagram, la secțiunea Instastory. În dreptul fotografiei cu pricina, a scris că „totul este bine”, cel mai probabil pentru a nu își ingrijora fanii.  Nu se știe concret dacă este vorba de o problemă de sănătate sau nu, cert este că Emilia este recunoscută pentru faptul că duce o viață sănătoasă și face sport.

Emilia Ghinescu petrece multe ore în sala de fitness. Cu toate aceste se pare că unii cârcotași nu sunt deloc de acord cu felul în care aceasta arata, comparând-o cu un bărbat. Cu toate acestea, pe îndrăgita cântăreață nu pare să o afecteze prea tare aceste comentarii.

 

Cântăreața pusă la zid de fani. Care a fost motivul

Pentru că apectul fizic contează foarte mult atunci când ești în lumina reflectoarelor, Emilia Ghinescu petrece mult timp în sala de sport, motiv pentru care fanii i-au reacționat imediat. A stârnit un val de reacții despre felul în care arată.

„Merg la sală în mod obișnuit. Merg de patru ori pe săptămână, cel puțin. Sunt un om care, în general, nu este interesat de ce spun oamenii. Nu mă interesează părerea nimănui, fac ceea ce cred eu că este bine. Mă simt foarte bine așa, la 48 de kg. Normal că se vede masa musculară când te entrenezi. Când văd anumite comentarii rămân uimită. Nu ai cum să îmi dai sfaturi cum să arăt la 45 de ani ai mei, de ce merg la sală de patru ori pe săptămână și de ce fac sport sau de ce am grijă de mine”, a mărturisit recent artista la Antena Stars.

Emilia Ghinescu împlinește astăzi vârsta de 44 de ani.

Citește și: Romică Țociu a făcut accident. În ce stare se află actorul 

Citește și: Instanța decis să anuleze pedeapsa femeii care a atacat-o pe Mirela Vaida la „Acces Direct”. Care este motivul