Romică Țociu a făcut accident. În ce stare se află actorul

Romică Țociu a fost implicat într-un accident de circulație, însă din fericire pentru actor nu a fost ceva grav. Totul s-a temrinat pe cale amiabilă între cei doi șoferi.

21 oct. 2022, 09:36
Romică Țociu a făcut accident. În ce stare se află actorul

Romică Țociu a fost implicat într-un accident de circulație, însă din fericire pentru actor nu a fost ceva grav. Mașina actorului a fost avariată la bara din față și la far. Celălat autoturism a avut și el câteva probleme. Romică împreună cu celălalt șofer au ales să facă o amiabilă și ata pentru a nu pierde prea mult timp. De la locul accidentului, au plecat la o cafea, unde au stat de vorbă și au semnat actele, conform Mediafax. Totul s-a terminat cu bine așa că la sfârșit, celălat șofer care l-a accidentat pe Romică i-a cerut și un autograf.

Romică Țociu adevărul despre relația de prietenie cu Cornel Palade

Romică Țociu este cunoscut pentru duetul pe care îl făcea împreună cu Cornel Palade. În 2022 ar fi împlinit 33 de ani de când încântau publicul, însă fanii celor doi  au rămas surprinși să afle că cei doi, au hotărât să meargă pe drumuri separate.

Citește și: Theo Rose povestește despre experiența din Thailanda: „M-am ars aici între inimă și ce e în partea cealaltă”

„Nu ne-am certat niciodată pe bani, pentru că lucrurile sunt foarte simple la noi. De fiecare dată, el numără banii de trei ori, pentru că e sigur că i-am tras din ei. Ne-am ciondănit pe lucruri minore. (…) Noi nu ne-am certat niciodată, pentru că noi am realizat că cel mai important lucru în cariera noastră este să fim în confort și a contat mai mult publicul pentru noi”, a spus Romică Țociu într-o emisiune TV.

Mai mult decât atât, Cornel Palade a încput să radă și să spună că totul s-a întâmplat de la soția lui Cornel Palade.

„El numără banii și greșește întotdeauna, la mine pune mai puțin. Așa e regula. L-am întrebat de ce nu greșește mai mult. Dacă ar fi mai mult, îi număr și nu zic nimic. (…) Putem să spunem că ne-am certat de la o femeie. Ne-am certat de la nevastă-sa, pentru că am invitat-o la dans și mi-a reproșat că prea o invit la dans mereu”, a mărturisit actorul Cornel Palade.

Citește și: Fiica lui Andrei Gheorghe s-a luptat cu depresia: „Nu ai cum să treci peste, trebuie să treci prin”