Emilia Ghinescu, prima reacţie după ce a fost acuzată că a dat şpagă pentru permisul auto al fiicei sale. „Tot 400 de euro mai e?”

Emilia Ghinescu se află în mijlocul unei controverse aprinse, după ce fiica sa a obținut recent permisul de conducere. Acuzațiile privind presupusa mită de 400 de euro aruncată în spațiul public au adus la lumină o reacție vehementă din partea vedetei, care nu s-a sfiit să își apere familia.

03 apr. 2024, 14:45
Emilia Ghinescu, prima reacţie după ce a fost acuzată că a dat şpagă pentru permisul auto al fiicei sale. „Tot 400 de euro mai e?”
Emilia Ghinescu, prima reacţie după ce a fost acuzată că a dat şpagă pentru permisul auto al fiicei sale / FOTO: colaj Fanatik

Emilia Ghinescu, prima reacţie după ce a fost acuzată că a dat şpagă pentru permisul auto al fiicei sale. Internauții au fost înflăcărați de speculațiile că Emilia Ghinescu ar fi recurs la mită pentru a asigura obținerea permisului de conducere pentru fiica sa, Erica, în vârstă de doar 18 ani. Artista, însă, a negat ferm aceste acuzații și și-a exprimat clar indignarea față de astfel de insinuări.

Emilia Ghinescu a încercat să clarifice situația, evidențiind că fiica sa a obținut permisul de conducere din prima, fără a fi necesară implicarea în vreo activitate ilicită. Aceasta a subliniat că Erica a avut deja experiență de conducere, obținând permisul pentru anumite categorii de vehicule la vârsta de 16 ani, și că obținerea permisului  general la 18 ani a fost doar o formalitate. Artista și-a exprimat îngrijorarea față de comentariile răutăcioase de pe rețelele de socializare, subliniind că prioritatea sa este siguranța și binele copiilor săi, şi a respins ferm ideea că ar pune în pericol viața fiicei sale, afirmând că nu ar recurge niciodată la asemenea practici.

Citeşte şi: Cât costă să faci şcoala de şoferi în 2024. Preţuri, taxe şi documente necesare dacă vrei să iei permisul auto

„Fiica mea are permis de la 16 ani, deci ea conduce de doi ani. A fost oarecum o etapă pregătitoare pentru permisul de 18 ani, cel pe care l-a luat acum. Ea este un șofer bun, iar eu ca mamă… Copilul meu a fost foarte intrigat. A văzut niște comentarii. Ei au acces la pagina mea de Facebook și la pagina mea de Instagram. Mă refer la cei mari, la băiat și la fată. A fost foarte intrigată, pentru că a văzut comentariile oamenilor care spuneau: „Tot 400 de euro mai e permisul?”. Eu vreau să le transmit că niciodată nu le-aș pune viața copiilor mei în pericol, mai ales să ia permisul fără să știe să conducă. Eu îmi doresc foarte mult ca ea să fie în siguranță. Asta unu la mână. Apoi, se știe foarte bine că la Pitești, și nu numai la Pitești, de foarte mulți ani nu se mai dă permisul pe bani. Se știe lucrul acesta. Au fost acum vreo câțiva ani arestări în masă și oamenii clar nu mai fac asta. Acuma dacă domnii care au comentat au luat permisul pe 400 de euro, asta nu știu dacă merge. La mine nu a mers. Eu niciodată nu aș pune viața copilului meu în pericol”, a spus interpreta de muzică populară, conform Fanatik.

Emilia Ghinescu a mai părecizat, ca dovadă că nu ar da șpagă pentru nimic în lume ca vreunul din copiii ei să ia permisul de condus, că băiatul, Andrei (26) nu l-a luat chiar din prima la vârsta de 18 ani!