Emilia Ghinescu, schimbare radicală de carieră: „Ca sa fii psiholog trebuie sa ai doua atuuri”

Emilia Ghinescu este o artistă foarte îndrăgită, însă cântăreața dorește acum să practice psihologia, deoarece are studiile necesare pentru o astfel de meserie. Muzica este momentan pe planul doi.

18 nov. 2021, 08:44
Emilia Ghinescu, schimbare radicală de carieră: „Ca sa fii psiholog trebuie sa ai doua atuuri”

Emilia Ghinescu, îndrăgita cântăreață de muzică populară, s-a gândit să facă o schimbare radicală de carieră.

Cântăreața a decis că vrea să practice psihologia, întrucât are studiile necesare pentru o astfel de meserie, dar și un caracter empatic, calitate esențială unui terapeut.

Cum şi-l aminteşte Emilia Ghinescu pe Petrică Mîţu Stoian: „Mi-a transmis o stare aparte”

Artista a mai vorbit despre greutățile pe care le-a întâmpinat în timpul pandemiei din cauza faptului că multe dintre concerte au fost anulate. Din acest motiv, Emilia Ghinescu s-a confruntat cu mari dificultăți finaciare, iar acum a ajuns la concluzia că ar fi bine să-și fructifice toate capacitățile.

Artista a luat foarte în serios perspectiva de a practica o altă meserie, iar în acest moment ea este psiholog cu acte. De asemenea, aceasta a declarat în cadrul unui interviu la Antena Stars că face și cursuri de perfecționare pentru a deveni un adevărat expert.

„Eu sunt psiholog cu acte, dar acum m-am înscris la un curs pentru a fi expert. Dacă tot am invatat atat am zis sa pun în practica. Ca sa fii psiholog trebuie sa ai doua atuuri. Sa fii empatic si sa fi un bun ascultător. Eu sunt empatica, mai am de lucru la a fi ascultătoare. Toată existenta noastră ca psihologi învățăm.”, a declarat Emilia Ghinescu în exclusivitate la Antena Stars, potrivit SpyNews.ro.

Emilia Ghinescu ar putea spune „adio” carierei muzicale: „Nu m-am mai regăsit. Eu chiar vreau să mă angajez”

Emilia Ghinescu, cunoscuta cântăreața de muzică populară, a declarat că dorește să își găsească un job stabil și să se reprofileze în psihologie. Artista a declarat că a studiat pentru acest nou domeniu și că vrea să se angajeze cât mai repede, deoarece perioada de pandemie a fost extrem de dificilă.

Mirela Vaida va fi înlocuită la Acces Direct. Emilia Ghinescu, noua prezentatoare

„Eu am și învățat. Chiar mă pregătesc pentru o altă meserie. Învăț să dau un examen pentru a ocupa un post. Aștept să pot accesa postul respectiv, încă nu s-a dat drumul la concursuri. Eu chiar vreau să mă angajez, pentru că perioada asta de pandemie a fost destul de grea, eu nu m-am mai regăsit, nu-mi vedeam rostul. Pentru mine, statul acasă, făcutul mâncare și făcutul curățenie toată ziua nu era pentru mine”, a mărturisit Emilia Ghinescu, la Antena Stars.

ântăreața a mai declarat că un serviciu  i-ar oferi mai multă stabilitate financiară, mai ales că perioada de pandemie a fost mai dificilă din acest punct de vedere.

„Din punct de vedere financiar nu am resimțit perioada asta, pentru că la noi în familie doar unul cântă. Dacă am fi cântat amândoi ar fi fost tragic. Faptul că doar eu cânt și soțul câștigă bani din cu totul altceva ne-a ajutat să supraviețuim fără să avem probleme”, a mai explicat artista,