Mirela Vaida va fi înlocuită la Acces Direct. Emilia Ghinescu, noua prezentatoare

Mirela Vaida va fi înlocuită la Acces Direct. Anunţul a fost făcut chiar de vedetă, vineri seara. Din fericire pentru fanii prezentatoarei, aceasta va lipsi doar luni de la emisiune, iar Emilia Ghinescu va fi cea care va prezenta.

26 mart. 2021, 19:40
Mirela Vaida va fi înlocuită la Acces Direct. Emilia Ghinescu, noua prezentatoare
Mirela Vaida va fi înlocuită la Acces Direct

Mirela Vaida va fi înlocuită la Acces Direct. Motivul pentru care lipseşte luni de la emisiune nu are legătură cu evenimentul nefericit care s-a petrecut în urmă cu o săptămână, când a fost agresată de o femeie, cu un bolovan.

Citeşte şi: Primele imagini cu agresoarea de la Acces Direct. Cum arată femeia care a încercat să o omoare pe Mirela Vaida

Mirela Vaida va fi înlocuită la Acces Direct

Luni nu voi fi prezentă la emisiune pentru că se filmează semifinala Te cunosc de undeva. Va veni cea care mi-a ținut locul și data trecută, Emilia Ghinescu. Ne vom vedea abia marți în direct, cu voia lui Dumnezeu. Luni vă așteaptă Emilia Ghinescu la Acces Direct”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

Mirela Vaida, dezvăluiri despre femeia care a încercat să o omoare

Mirela Vaida a făcut dezvăluiri despre femeia care a încercat să o omoare. Prezentatoarea de la Acces Direct a fost prezentă în emisiunea lui Mihai Gâdea, de la Antena 3, unde a vorbit despre episodul terifiant prin care a trecut vineri seara.

Vedeta a vorbit despre momentul șocant petrecut în platoul ”Acces Direct”, când o femeie a aruncat cu un bolovan în direcția sa. Despre cei care nu o cred şi spun că totul a fost regizat, prezentatoarea spune că ”fiecare e liber să creadă ce vrea, eu am trecut pe lângă moarte”.

O femeie care probabil că nu va răspunde penal, pentru că probabil se va constata că nu are discernământ, a intrat peste noi în platou – și aici este o altă discuție, pentru că acea ușă era neasigurată, fiind o ușă de serviciu, faptul că a știut pe unde să intre la momentul la care să intre, iar noi astăzi am avut niște imagini care m-au dat peste cap. 

Femeia aceea intrase și cu un minut înainte, dar eu încă nu eram în direct, a ieșit, s-a mai plimbat o tură și nu a văzut-o nimeni. Când a auzit ”doamnelor și domnilor, începe Acces Direct cu Mirela Vaida”, atunci a intrat, știind clar că eu sunt acolo, asta m-a copleșit.” a dezvăluit Mirela Vaida.