Emilia Ghinescu șochează cu o coafură nouă. Cum au reacționat fanii la schimbarea drastică de look

Emilia Ghinescu și-a făcut o schimbare de look. Cântăreața a renunțat la pletele sale blonde, de „cosânzeană” și s-a tuns bob, iar coafura o prinde foarte bine, primind numeroase laude din partea fanilor.

05 aug. 2023, 11:34
Emilia Ghinescu șochează cu o coafură nouă. Cum au reacționat fanii la schimbarea drastică de look

Emilia Ghinescu este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară. Aceasta și-a dorit o schimbare, astfel că s-a lăsat pe mâna hairstylist-ului, ieșind de la salon cu o tunsoare proaspătă, de vară, cu părul mult mai scurt decât erau obișnuiți fanii.

Artista arată impecabil la 44 de ani fiind extrem de atentă la dieta și stilul de viață. Cântăreața de muzică populară este activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii momente din viața sa. De data aceasta, ea a postat două fotografii cu noul look și a surprins pe toată lumea.

Artista a renunțat la părul ei blond, de Cosânzeană pentru o tunsoare bob. L-a lăsat pe mâna hairstylist-ului și rezultatul îi place la nebunie. Coafura ei este una lejeră, având mai multe bucle la părul ei scurt. Fanii i-au apreciat curajul și a primit multe complimente din partea lor.

Emilia Ghinescu

Emilia Ghinescu este împlinită atât pe plan personal, cât și profesional. Ea are o relație frumoasă alături de Sebastian de peste 12 ani, dar nu își dorește să se mai căsătorească. În trecut, ea a avut parte de un mariaj car s-a terminat cu un divorț, iar acum a luat o decizie clară.

Citește și: Un cunoscut preot critică dur atitudinea colegilor de breaslă care opresc credincioşii de la Sfânta Împărtăşanie: „Nu alunga credinciosul de la potir decât dacă socoteşti că el e mai rău decât Iuda, iar tu mai bun decât Hristos”

Cu toată că își dorește stabilitate, partenerul ei nu vrea să facă acest pas. În acest fel, Emilia Ghinescu a acceptat acest lucru și se bucură de relația ei frumoasă, fără să o oficializeze în fața ofițerului de stare civilă.

”Omul stă lângă tine dacă își dorește să stea lângă tine, nu poate să fie constrâns de absolut nimic. Nu poți obliga o persoană și nu pot ține lângă tine o persoană cu forța. Este clar că noi femeile ne dorim stabilitate, o relație închegată și eu o relație definită și completată prin acest act, prin această hârtie în fața Stării Civile și în fața preotului.

Bărbații se cam feresc de lucrul acesta. Acum, la vârsta asta sincer, nu m-aș mai căsători. Adică, consider că dacă am stat 12 ani așa, nu știu ce argumente aș avea de acum încolo. Îmi este destul de bine așa cum este, nu am nicio problemă”, a declarat Emilia Ghinescu, în exclusivitate la Antena Stars.

Citește și: Corina Chiriac, surprinsă de un zidar în timpul unei partide de dragoste pe balcon cu fostul său iubit celebru