Emilia Ghinescu va AVEA o FETIŢĂ

Emilia Ghinescu, una dintre cele mai cunoscute cântăreţe de muzică populară din România, este în culmea fericirii de când a aflat că este însărcinată şi că va naşte chiar înainte de Paşte. Fericirea se dublează şi datorită faptului că bebeluşul pe care îl va avea este fetiţă.

RomaniaTV.net
29 oct. 2015, 13:43
Emilia Ghinescu va AVEA o FETIŢĂ

Emilia Ghinescu şi partenerul său sunt în culmea fericirii, după ce au aflat că vor deveni părinţi de fetiţă. Pentru că imediat după naşterea micuţei, proaspeţii părinţi vor pregăti botezul, aceştia s-au decis şi asupra părintelui spiritual al micuţei: Ioan Niculae, cel mai bogat om de afaceri din România.

Mai mult decât atât, Emilia Ghinescu a ales şi numele pe care fetiţa sa îl va purta din momentul naşterii: Anastasia.

În exclusivitate pentru SpyNews.ro, Emilia Ghinescu a declarat că: „Eu mai am doi copii din căsătoria anterioară, dar ne mai doream unul. Dar, cum Sebi voia și el un copil, mi s-ar fi părut nedrept să nu îi fac bucuria. Și, în luna martie am renunțat la steriletul pe care îl aveam, iar acum sunt însărcinată. Voi naște la sfârșitul lunii martie, începutul lui aprilie, iar Sebi este mai fericit ca niciodată.

Am aflat că va fi fetiță. Este tot ce ne-am dorit, Sebi își dorea foarte mult să aibă o fetiță. Ne-am gândit deja și la nume și ne-am oprit la Anastasia Ioana. Ioana vine de la num,ele nașului, iar Anastasia înseamnă în greacă ”cea care învie din moarte”, așa că am decis că este foarte potrivit pentru mumentul în care se naște, adică înainte de Paște”.

Citeşte şi  Surpriză ÎN LUMEA MUZICII! Emilia Ghinescu a anunţat că se MĂRITĂ