Emily Burghelea a avut parte de o experiență traumatizantă, la întoarcea din Maldive: „Avionul a căzut în gol de trei ori”

Emily Burghelea a trăit clipe de coșmar, la întoarcea din Maldive. Avionul în care se afla a căzut în gol de câteva ori din cauza furtunii.

03 aug. 2023, 12:35
Emily Burghelea a avut parte de o experiență traumatizantă, la întoarcea din Maldive: „Avionul a căzut în gol de trei ori”
Emily Burghelea, experiență traumatizantă, la întorcerea din Maldive

Emily Burghelea și familia ei au plecat într-o vacanță de vis, în Maldive, însă revenirea în țară a fost un coșmar. Avionul în care se aflau a căzut în gol de câteva ori din cauza unei furtuni.

Vedeta a tras o sperietură soră cu moartea, mai ales că în avion se aflau și cei doi copii ai săi. Aceasta a împărtășit totul cu urmăritorii săi de pe rețelele sociale.

Citește și: Cum arată casa în care locuieşte Emily Burghelea. Plăteşte 4.500 de euro chirie pe lună

Emily Burghelea și familia sa s-au cazat pe o insulă, în mijlocul oceanului, iar pentru a ajunge la aeroport, întreaga familie a fost nevoită să ia un hidroavion, de pe insulă, până în Male, în apropiere de aeroport. Experiența a fost una teribilă, pentru că, din cauza furtunii, avionul a căzut în gol de mai multe ori.

„Am ajuns cu bine! Am trecut printr-o furtună GROAZNICĂ, avionul a căzut în gol de 3 ori dar mulțumim lui Dumnezeu suntem bine”, a povestit Emily Burghelea.

La întoarcerea din țară, vedeta a mai avut parte de un ghinion, deoarece a pierdut avionul, iar ea și familia sa au fost nevoiți să cumpere alte bilete.

Citește și: Clipe de panică pentru Emily Burghelea! Micuța Amedea s-a încuiat singură în mașină. Cum a reușit vedeta să rezolve situația

„Mi se pare incredibil. Practic, nu au vrut să ne mai ia. Nu au vrut să ne mai ia, deși… noi am fost… adică… chiar nu înțeleg care e problema, efectiv. Nu ne mai iau.
Ne zic că s-a închis check-in-ul, deși noi am ajuns aici cu seaplean-ul organizat de ei. Mă doare, efectiv, burta de nervi.

Ne-au schimbat zborul. Practic, am luat alte bilete, ca să putem măcar conexiunea să o prindem, pentru că noi mergem în Qatar și, de la Qatar, ajungem pentru Roma. Sper să îl prindem pe ăsta. Nu e ok, nu e ok, chiar nu e ok. Nu o să mai avem locuri în avion unii lângă alții, sper, totuși, să avem… nici măcar Amedea nu e cu noi”, a mai povestit ea.