Cum arată casa în care locuieşte Emily Burghelea. Plăteşte 4.500 de euro chirie pe lună

Cum arată casa în care locuieşte Emily Burghelea. Blondina s-a făcut remarcată după ce a fost asistentă TV la emisiunea Acces Direct. După ce a demisionat, s-a măritat cu Andrei, iar acum au împreună doi copii. Viaţa sa este ca o carte deschisă, împărtăşind multe lucruri cu prietenii virtuali.

11 mai 2023, 10:48
Cum arată casa în care locuieşte Emily Burghelea. Plăteşte 4.500 de euro chirie pe lună

Cum arată casa în care locuieşte Emily Burghelea. Celebra locuinţă, pe care o etalează în toate felurile pe reţelel sociale, a avut parte de o reclamă bună înainte de a fi ocupată.

Citeşte şi: Emily Burghelea o face praf pe Mirela Vaida: „Falsă şi duplicitară”

Cum arată casa în care locuieşte Emily Burghelea

E un imobil nou, construit în 2020, cu etaj și mansardă. Are două locuri de parcare, trei dormitoare, patru băi, aer condiționat în toate spațiile, cadă specială pentru copil în baia matrimonială, bucătărie complet echipată.

Numai masa din living a costat 4500 de euro, exact cât chiria lunară a casei. Și tot în living se găsește și principala zonă de relaxare a casei, cu o canapea cu șapte locuri și un televizor de aproape 2 metri. Mai există și o curte de 120 mp, dotată cu zonă de grătar și un baldachin balansoar cât un pat generos.

Soțul fostei prezentatoare TV are parte, în mansardă, de propriul birou în care își poate superviza angajații, pentru că există șase posturi de lucru. Mai mult, biroul beneficiază de propriul dormitor și propriul dressing, dar și de o zonă de relaxare.

Emily Burghelea, curtată de Dani Oţil

Înainte să o cunoască pe Gabriela Prisăcariu şi să formeze o familie cu ea, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan şi Dani a încercat să cucerească diverse femei. Printre ele s-a aflat şi Emily Burghelea, fostă concurentă la Bravo, ai stil! şi fostă asistentă la Acces Direct.

„Dani Oțil mi-a făcut avansuri. Mi-a făcut așa cu mâna… Îmi place mult de el. Nu era căsătorit, nici eu. Eram oricum mică. Aveam 18 ani”, a mai dezvăluit Emily Burghelea.