Emily Burghelea, fosta asistentă de la Acces Direct, ameninţată cu moartea: Nu înseamnă că voi ceda vreodată

Emily Burghelea și-a dat demisia în direct din cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena 1. Fosta asistentă a trăit clipe de coșmar după ce a avut curajul de a se ridica împotriva întregii emisiuni și de a spune adevărul din spatele camerelor.

RomaniaTV.net
20 iun. 2020, 05:47
Emily Burghelea, fosta asistentă de la Acces Direct, ameninţată cu moartea: Nu înseamnă că voi ceda vreodată

Fosta asistentă a fost amenințată cu moartea prin intermediul unor apeluri cu număr ascuns, imediat după ce și-a dat demisia din cadrul emisiunii și a făcut devzăluiri incredibile din spatele camerelor. Aceasta a făcut tot public.

Citește și: Emily Burghelea riscă să muncească toată viaţa pentru Acces Direct. Motivul pentru care ar fi obligată să plătească 300.000 de euro

De asemenea, Emily a fost amenințată cu un proces monstru din cauza informaților divulgate, dar și cu moartea. 

„Sinceră să fiu, sunt puțin răvășită. Asta nu înseamnă că voi ceda vreodată. Sunt pe poziții, pregătită, oricât de multe ar fi părțile prin care încearcă ei să mă facă să cedez. Dar voiam să vă zic ce fac eu când sunt așa… puțin deprimată. Ascult cărți audio de pe YouTube, de dezvoltare personală. Am una care este favorita mea. Cred că am ascultat-o de 20 de ori. Te liniștește, îți dă curaj, îți dă putere. Dacă aveți nevoie noaptea înainte să vă culcați. Cartea se numește „Jocul vieții și cum să-l joci”. Te învață regulile vieții, cum să acționezi în anumite situații”, a spus Emily Burghelea pe Insta Story.

Emily Burghelea a mărturisit că ar fi fost amenințată cu moartea. A primit zeci de apeluri de la un apelant ascuns, iar când s-a decis să răspundă a încremenit.

„Pe lângă ce se întâmplă acum, eu am primit niște telefoane de la un număr ascuns. La unul dintre ele am răspuns și cineva mi-a spus că o să fiu îngropată de vie. Cu ce o să fiu îngropată de vie? Cu asta? Cu ce faceți voi aici? Niciodată! Așteptați dovezile! Eu am știut foate bine cu cine mă pun: cu experții în manipulare. Dar… din păcate, manipularea de astăzi a fost foarte ieftină. Cine a reușit să vadă, vede! Cine nu… o să fie convins diseară”, a spus Emily Burghelea, conform Cancan.

Emily Burghelea  şi-a dat demisia în direct pentru că se săturase să ascundă violențele la care este supusă Vulpița, din partea lui Viorel.


loading...